Theo Swinkels is op zaterdag 22 november gepresenteerd als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Pompers uit Someren.

Prins Theo III woont samen met Veronique en hun dochter Anouk op de Slievenstraat 65 in Someren. Theo is daar geboren en getogen. Hij runt daar een melkveebedrijf. Uit een eerdere relatie heeft hij nog drie kinderen, dochter Lyan en de zonen Stefan en Thijs.

Prins Theo is een echte PSV-fan en is dan ook bijna elke thuiswedstrijd aanwezig in het stadion, samen met adjudant Geert Sanders. Daarnaast gaat hij graag op stap, vooral tijdens de carnaval. Ook gaat hij graag op vakantie naar de zee of sneeuw of een ander uitstapje. Wandelen is ook een grote hobby van Prins Theo. Hij is dan ook een vaste deelnemer aan de Kennedymars in Someren.

De lijfspreuk van Prins Theo III luidt 'In de winter staan de koeien in de stal, daarom vieren we nu carnaval'.

Prins Theo heeft Geert Sanders gekozen als zijn adjudant. Geert Sanders komt uit Kaauwvoetenland. Hij woont samen met Femke Gorissen, dochter Nienke (14) en zoon Maik (12). Hij werkt hij in de wegenbouw als asfaltmachinist. Zijn grootste hobby is muziek maken als drummer van de coverband Bon Scotch (AC/DC), en als grote tromspeler van de slagwerkgroep in Lierop. Adjudant Geert voetbalt bij de veteranen van SV Lierop en is jeugdleider van de D1.


Trefwoorden: de pompers carnavalsverenigng de pompers
Geplaatst

maandag 24 november 2014 | 00.00 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 27 november 2014 | 15.00 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub