SIRIS-tv zendt het weekoverzicht uit op zaterdag 2 en zondag 3 april van 7.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur.

Het programma:

Gonnie van Bussel nieuwe wethouder in Someren:

Op donderdag 31 maart werd Gonnie van Bussel (Zummers Belang/CDA) uit Lierop benoemd tot wethouder van de gemeente Someren. Bij haar benoeming ging niet alles zoals het hoorde.

Uitwisselingsproject Varendonck College en school in Servië:

Van donderdag 31 maart tot en met donderdag 7 april zijn studenten uit Servië, als onderdeel van het uitwisselingsproject van het Varendonck College, in Someren en Asten. Op vrijdag 1 april werden de Servische studenten ontvangen in het gemeentehuis in Someren.

Project Duursaam op de Lambertusschool:

Op maandag 21 maart zijn de groepen 5, 6, 7 en 8 van de Sint Lambertusschool aan de Zonnehof in Asten begonnen aan het project DuurSaam. Op woensdag 30 maart werd het project afgesloten met allerlei workshops.

Knobbelzwanen weer vrij:

Bij het Vogelasiel in Someren worden, jammer genoeg, regelmatig gewonde en zieke vogels afgeleverd. De meeste tijd komt het met die vogels wel goed en worden ze na een liefdevolle verzorging losgelaten, hun vrijheid tegemoet. Pepie Smits en Jac van Zanten van het Vogelasiel Someren hielden op vrijdag 25 maart twee knobbelzwanen, een meerkoet en een wilde eend vrij in het Beuven op de Strabrechtse Heide.

Asten Nu - Werkzaamheden Koningsplein Asten:

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de werkzaamheden op het Koningsplein in Asten. Rien Mertens van de gemeente Asten en Arjan van 't Klooster en Stephan van Dijk van Van Horssen Wegenbouw vertellen wat er daar allemaal gebeurt.

Theaterprogramma april in De Ruchte:

U ziet een overzicht van het theaterprogramma van De Ruchte in Someren in de maand april 2016.

Het filmpje Programmaboekjes Sportstuif uitgereikt op Het Lover is inmiddels verhuisd naar siris.nl (zie televisie Van dag tot dag).

Stichting Sportieve Naschoolse Opvang Sportstuif biedt, in samenwerking met sport- en cultuurverenigingen in Asten, voor alle basisschoolkinderen in Asten, Heusden en Ommel gratis kennismakingslessen aan. Doel van dit project is om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten en bewegen. Voor het project zijn speciale boekjes gemaakt, die door de buurtsportcoaches op iedere basisschool in de gemeente Asten uitgereikt worden aan de kinderen. Wethouder Jac Huijsmans en buurtsportcoach Rob Hurkmans reikten op dinsdag 29 maart de eerste boekjes uit op basisschool Het Lover in Asten.


Trefwoorden: siris-tv weekoverzicht van dag tot dag
Geplaatst

vrijdag 01 april 2016 | 21.31 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 september 2016 | 22.45 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub