Zanger Wilbert was op maandag 11 april te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Wilbert kwam zijn nieuwe single ‘Dansend door de Griekse nacht’ promoten.

De in 1992 in ’s-Hertogenbosch geboren Wilbert Pigmans is vrijwel dagelijks bezig met licht en geluid. Daarnaast zingt hij o.a. als vaste huiszanger van de Skihut in Rotterdam en kan hij vol trots terugkijken op de vele singles die hij sinds 2006 heeft uitgebracht. In 2006 verscheen zijn debuutsingle ‘Meisje uit mijn dromen’. Sindsdien brengt de vrolijke zanger elk jaar wel een single uit zoals ‘Waarom zie je mij niet staan’, ‘Ik voel me zo alleen’, ‘Dans met mij de hele nacht’, ‘Als ik jou heb’, ‘Waarom ben jij weg’ en ‘Een nieuwe zomer’.

In 2014 zag Wilbert in JC-Records van Jolanda Clement de ideale partner om zijn zangcarrière verder te kunnen uitbouwen. De vrolijkmaker ‘Je leeft maar één keer’ was het eerste wapenfeit van Wilbert dat uitkwam via dit label.

Wilbert werkte met Kees Tel aan de totstandkoming van de tekst en muziek van de nieuwe single 'Dansend door de Griekse nacht'. Een prachtig gebruinde jongedame op het Griekse strand trekt volop de aandacht. Toch lacht ze alleen maar naar jou! Uiteindelijk proosten jullie met een drankje en volgt een hele zwoele nacht vol dans en romantiek aan die schitterende Griekse zee. Hoe zal dat aflopen? Luister maar naar ‘Dansend door de Griekse nacht’ en je krijgt het antwoord.


Trefwoorden: siris-verzoekexpress wilbert wilbert pigmans piet berkers
Geplaatst

dinsdag 12 april 2016 | 07.58 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 september 2016 | 20.36 uur


businessclub