SIRIS-tv zendt het weekoverzicht uit op zaterdag 23 en zondag 24 april van 7.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur.

Het programma:

Voetbaldiploma's voor Mini's van SV Someren:

Op woensdag 20 april werden op sportpark De Potacker in Someren de voetbaldiploma’s uitgereikt aan de Minispelertjes van SV Someren. Dat zijn kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar. 

17e Motorische Demodagen Asten:

Vriendenclub De Krum hield op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april voor de 17e keer de Motorische Demo-Dagen op het showterrein aan de Heesakkerweg in Asten. Tijdens deze Motorische Demo-Dagen was er weer een oldtimer tractorshow met historische modellen. Er waren diverse spectaculaire demonstraties en er waren oude ambachten te bewonderen.

Praktisch verkeersexamen groep 7:

Op dinsdag 19 april werd in Someren voor de vijftiende keer het praktisch verkeersexamen gehouden, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland-afdeling Someren met hulp van verkeersouders.

Kunst van ORO in gemeentehuis Asten:

Op maandag 11 april werden er, in de kamer van wethouder Jac Huijsmans in het gemeentehuis in Asten, kunstwerken opgehangen, gemaakt door kunstenaars van ORO, die in het dagverblijf van Oro aan de Lindestraat in Asten erg productief zijn met het maken van kunst.

Een nieuw bos voor de vogels:

Het Vogelasiel Someren is gevestigd op camping De Somerense Vennen. Het vogelasiel wil uitbreiden en daarvoor moet er het een en ander gebeuren. Pepie Smits, beheerder van het vogelasiel, vertelt wat er gaat gebeuren.

Signeersessie boek 'Aan zon en regen prijsgegeven' van Harry Keijsers en José Naalden:

Harry Keijsers en José Naalden uit Asten hebben samen een boek geschreven, getiteld ‘Aan zon en regen prijsgegeven’, over de fietstocht die zij van 2 mei tot 29 juni 2013 ondernamen vanuit Asten naar Santiago de Compostella in Spanje. Zij beschrijven daarin al hun belevenissen tijdens de tocht. Op dinsdag 12 april hielden Harry Keijsers en José Naalden een signeersessie in zorgcentrum Witven in Someren.

Asten Nu - enquête Markt Asten:

In Asten Nu aandacht voor de enquete over de Markt in Asten. De Markt in heringericht en nu willen ze weten of de inwoners van Asten en anderen tevreden zijn over die herinrichting. Wethouder Theo Martens geeft tekst en uitleg.

Theaterprogramma april in De Ruchte:

U ziet een overzicht van het theaterprogramma van De Ruchte in Someren in de maand april 2016.

De filmpjes Inloopavond Bartholomeus Asten en Lunchbijeenkomst SIRIS-Businessclub zijn inmiddels verhuisd naar siris.nl (zie televisie Van dag tot dag).

Inloopavond Bartholomeus Asten:

Op donderdag 7 april vond in Bartholomeus in Asten een inloopavond plaats waarin de bouwplannen werden gepresenteerd. Bartholomeus wordt een heel mooi appartementencomplex. Architect Eugene van den Acker uit Deurne vertelt wat er staat te gebeuren.

Lunchbijeenkomst SIRIS-Businessclub:

De lokale publieke media-instelling SIRIS kent een Businessclub. Die club bestaat uit bedrijven en instellingen die SIRIS een warm hart toedragen en de omroep daarom ook financieel steunen. De SIRIS-Businessclub houdt een keer per jaar een informele lunchbijeenkomst voor de leden. Die was dit jaar bij golfbaan De Swinkelsche in Someren. Op woensdag 13 april kwamen de SIRIS-Businessclubleden bij elkaar in het restaurant van De Swinkelsche.

 


Trefwoorden: weekoverzicht siris-tv
Geplaatst

vrijdag 22 april 2016 | 20.34 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 september 2016 | 20.50 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub