Op zondag 21 december houdt Somerens Dameskoor in de Lambertuskerk in Someren het traditionele kerstconcert.

Het kerstconcert begint om 14.30 uur. Naast Somerens Dameskoor onder leiding van Helna Beelen werken aan het concert mee Mannenkoor de Nachtegaal onder leiding van Hans Heykers, Blazers Ensemble Muziekvereniging Somerens Lust onder leiding van Koen Wijnen en de Jazz Academy, ook onder leiding van Koen Wijnen. 

Als solist treedt op zanger Michiel Malschaert en verder treden op Lieke Daniëls op viool en Jo Louppen aan het orgel.

In de pauze is er een gratis kop koffie of thee.

Na afloop kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten in De Ruchte.

Het concert is gratis, met aan het eind de mogelijkheid tot een vrijwillige bijdrage.

Het kerstconcert op zondag 21 december in de Lambertuskerk in Someren wordt een bijzonder concert voor Somerens Dameskoor, omdat de organisatie ervan de laatste is voor Somerens Dameskoor als verantwoordelijke vereniging. Eind jaren 70/begin jaren 80 organiseerde Somerens Dameskoor zes keer een kerstconcert in de Pauluskerk en vanaf 1994 jaarlijks in de Lambertuskerk. 

Met bescheiden middelen is het Somerens Dameskoor al die jaren gelukt om het concert te organiseren maar om het voortbestaan veilig te stellen hebben het koor tijdig aangegeven dat de organisatie teveel gaat worden.

Met Mannenkoor De Nachtegaal en MSL is overleg geweest en er is een samenwerking ontstaan waardoor de kerstconcerten in de toekomst door de drie verenigingen gezamenlijk gedragen gaan worden.


Trefwoorden: somerens dameskoor kerstconcert lambertuskerk
Geplaatst

donderdag 11 december 2014 | 15.10 uur

Laatst gewijzigd

maandag 27 april 2015 | 19.06 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub