SIRIS-tv zendt het weekoverzicht uit op zaterdag 30 april en zondag 1 mei van 7.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur.

Het programma:

Koninklijke onderscheiding voor Ben van Bussel:

Ben van Bussel uit Lierop heeft op dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau mogen ontvangen. Burgemeester Veltman speldde Ben het koninklijk lintje op tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Koninklijke onderscheiding voor Klaas van Houts:

Klaas van Houts uit Someren-Eind heeft op dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau gekregen. Burgemeester Veltman speldde Klaas het koninklijk lintje op tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren. Klaas was daar in actie als verslaggever voor de lokale omroep SIRIS.

Koninklijke onderscheiding voor Willy van den Heuvel:

Willy van den Heuvel uit Asten heeft op dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Burgemeester Vos kwam bij hem thuis op bezoek om het lintje op te spelden.

Koninklijke onderscheiding voor Theo Hurkmans:

Theo Hurkmans uit Someren ontving op dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Veltman speldde Theo de versierselen op tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Koninklijke onderscheiding voor Ans van Dijk-Kortooms:

Ans van Dijk-Kortooms uit Asten heeft op dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Burgemeester Vos kwam bij haar op bezoek om het koninklijk lintje op te spelden.

Koninklijke onderscheiding voor Anneke van de Ven:

Anneke van de Ven uit Someren heeft op dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Burgemeester Veltman speldde Anneke het lintje op tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Koninklijke onderscheiding voor Karel Velings:

Karel Velings uit Someren heeft op dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau gekregen. Burgemeester Veltman speldde Karel de versierselen op tijdens de lintjesregen in het gemeentehuis in Someren.

Afscheid Ton en Franca Bakens van sporthal De Schop Asten:

Ton en Franca Bakens nemen op zondag 1 mei afscheid van sporthal De Schop in Asten. Ruim veertig jaar lang beheerden ze de kantine van de sporthal annex zwembad.

Afscheid van dirigente Anita van den Boomen van Quintessens:

Op donderdag 21 april vond in basisschool De Diamant in Someren de afscheidsreceptie plaats van dirigente Anita van den Boomen van kinderkoor Quintessens. Na dertien jaar geeft Anita het dirigeerstokje over aan Linda Maas.

Somerense ondernemer van het jaar:

De verkiezing van de Somerense Ondernemer van het Jaar is een initiatief van Ondernemers Vereniging Someren (OVS) en wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Op vrijdag 22 april werd in De Ruchte de aftrap gegeven voor de aanmeldingscampagne. Ruim 1.500 ondernemers worden persoonlijk benaderd met de vraag om de onderneming van hun keuze aan te melden.

Sam Strijbosch profvoetballer:

Sam Strijbosch (21) uit Asten heeft op dinsdag 16 april voor twee jaar getekend bij zijn club Helmond Sport. Het is het eerste profcontract voor de middenvelder.

ColorRun4kids in Asten:

Op vrijdag 22 april hield het team Buurtsportcoaches een colorrun. Start en finish waren gelegen op het terrein van voetbalclub NWC in Asten. Zo’n 200 kinderen namen deel aan deze run.

Theaterprogramma mei in De Ruchte:

U ziet een overzicht van het theaterprogramma van De Ruchte in Someren in de maand mei 2016.

Het filmpje Sponsorloop 't Rendal voor drie goede doelen is inmiddels verhuisd naar siris.nl (zie televisie Van dag tot dag).

 

Sponsorloop 't Rendal voor drie goede doelen:

Op vrijdag 22 april vonden in het hele land de Koningsspelen plaats ter ere van de verjaardag van koning Willem-Alexander. Basisschool ’t Rendal hield op die dag een sponsorloop voor drie goede doelen rondom het grasveld bij de gymzaal.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-tv
Geplaatst

vrijdag 29 april 2016 | 15.28 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 september 2016 | 22.46 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub