SIRIS.nl

Acteurs gezocht voor lokale familiefilm

De makers van de tv-film ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’ zijn op zoek naar Astense of Somerense acteurs.

Deze familiefilm voor jong en oud speelt zich af in Asten en Someren.

De makers willen de film gaan maken samen met de lokale gemeenschap. De film zal vanaf december te zien zijn in Astense en Somerense theaters. Via crowdfunding kunnen bedrijven en particulieren een bijdrage aan de film leveren.

De film is een initiatief van Geert Bukkems (26), Daan Blommers (16), Iris van den Boomen (22) en Eric van Horssen (25). Zij zijn allen geboren en getogen in Asten of Someren. Vanuit hun liefde voor de regio en hun passie voor het maken van films zijn ze een project gestart waarin ze een lokale familiefilm willen maken.

Het is een film vóór de lokale gemeenschap dóór de lokale gemeenschap. Dat betekent dat er momenteel druk gezocht wordt naar acteurs en locaties om te filmen.

De familiefilm gaat over Jeroen en zijn familie. Jeroen is een wat onhandige man van eind dertig, die eigenlijk helemaal niet zo blij is met zijn familie. Hij heeft een moeder die al heel vaak getrouwd en gescheiden is, en een broer die alleen maar teert op het geld van zijn vader. Op een dag is Jeroen het helemaal zat en besluit hij de wijde wereld in te trekken. Door de avonturen die hij dan meemaakt, komt hij erachter dat zijn familie misschien toch zo slecht nog niet is ...

Op vrijdag 20 mei worden er ‘s avonds audities gehouden in De Ruchte in Someren.

Acteurs kunnen zich tot en met maandag 16 mei aanmelden via www.vanjefamilie.nl.

Na inschrijving ontvangen ze een informatiepakket waarmee ze zich kunnen voorbereiden op de audities. Er worden zowel mannelijke als vrouwelijke acteurs gezocht in alle leeftijdscategorieën.