SIRIS-tv zendt het weekoverzicht uit op zaterdag 7 en zondag 8 mei van 7.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur.

Het programma:

Landgoedvisserij Someren geopend:

Op vrijdag 29 april werd aan de Dellerweg in Someren Landgoedvisserij Someren officieel geopend door de wethouders Gonnie van Bussel en Theo Maas. Karolien Geurts en Ronny van Bruchem zijn de beheerders van de visvijvers. De opening gebeurde op een bijzondere manier.

Verstappen ruimt (gedwongen) op:

De auto's, die geparkeerd staan op het terrein bij B. Verstappen Bedrijfswagens aan de Hogeweg in Lierop, zijn binnenkort voor een groot deel verdwenen. Riny Verstappen vertelt waarom dat gebeurt.

Gezamenlijke zienswijze gebiedsvisie en geurnormen Dorpsraad Heusden en ZLTO Asten:

Op 2 februari heeft de gemeenteraad van Asten de gebiedsvisie en de geurnormen vastgesteld. Hierna volgt een inspraaktraject. Tot 28 april werden de diverse partijen in de gelegenheid gesteld om een zienswijze in te dienen. Op maandag 25 april dienden de Dorpsraad Heusden en de ZLTO-afdeling Asten een gezamenlijke zienswijze in tijdens een persconferentie in Hart van Heuze. Wethouder Theo Martens nam de zienswijze van de partijen in ontvangst.

Autocross Hurky Team in Someren:

In het weekend van 30 april en 1 mei werd er door het Hurky Team een autocross gehouden op een groot terrein aan de Lieropsedijk in Someren. Op zaterdag 30 april werd er een drieuursrace gereden door een vijftigtal rijders. Op zondag 1 mei werd de reguliere cross verreden met zo’n honderdzestig rijders.

Theaterprogramma mei in De Ruchte:

U ziet een overzicht van het theaterprogramma van De Ruchte in Someren in de maand mei 2016.

 


Trefwoorden: weekoverzicht siris-tv
Geplaatst

zaterdag 07 mei 2016 | 08.53 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 september 2016 | 22.45 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub