Dansstudio Starlights in Asten gaat verder als Dance Studio Geleijns-4LDC.

,,Na de eindshow op 12 juni 2016 komt Dansstudio Starlights in nieuwe handen. Na diverse gastworkshops van verschillende dansscholen uit de regio, hebben wij als Stichting Dansstudio Starlights in overleg met de kinderen en ouders besloten om het stokje over te geven aan Dance Studio Geleijns-4LDC”, aldus Miranda Hurkmans, voorzitter van Starlights. “Het enthousiasme en de energie straalden af van de dansdocenten van Dance Studio Geleijns-4LDC tijdens de workshops. De keuze werd daardoor voor ons een stuk makkelijker”.

Na 25 jaar Dansstudio Starlights heeft het voltallige bestuur bestaande uit Inca van Bussel, Leo Verberne, Marion Bellemakers, Henriëtte Haaze, Chantal Verbeten, Birgit Cranenbroek en Miranda Hurkmans besloten om ermee te stoppen. Wel vonden ze, omdat de kinderen en jeugdleden wilden blijven dansen, dat er een goede opvolging moest komen. Die opvolging is er dus met Dance Studio Geleijns-4LDC.

,,Wij hebben een uitgebreid lesaanbod van kidswing, modern, dance hall, dance fusion, showdance, streetdance, breakdance, kidstreetdance special en videoclip dancing. Jaarlijks hebben wij ook een theatershow en een dancecamp en is de drempel om op les te komen laag voor jong en oud. Mochten dansers verder willen met hun danscarrière voor opleiding of wedstrijden dan kunnen die ook bij ons terecht. Choreograaf en allround dansleraar Frank Geleijns zal, samen met zijn assistentes zorgen voor gezellige en goede lessen”, aldus een trotse Chantal Antrecht, sinds augustus 2010 eigenaresse van Dance Studio Geleijns-4LDC.

Door de uitbreiding in Asten, geeft Dance Studio Geleijns-4LDC straks lessen in Heeze, Someren, Helmond en Asten. Er ontstaat dan een levendige en groeiende dansschool met een uitgebreid dansaanbod in de regio Zuid-Oost Brabant. ,,Voor ons is dit een geweldige mogelijkheid om ons dansavontuur verder vorm te geven. Starlights’s energie en enthousiasme willen we zeker niet gaan verliezen in de toekomstige dansschool”, vult Chantal nog aan.

Plezier en sfeer in het dansen staan voorop met dansmogelijkheden voor jong en oud, beginner en gevorderd en alles daartussen. ,,Als dansleraar/choreograaf ben ik super enthousiast over deze ontwikkelingen. Dansen in het algemeen is een fijne ontspanning die je op veel niveaus kunt beoefenen en waarbij ikzelf niet per se in dansstijlen wil denken maar muziek wil laten bepalen hoe je daar op danst. TV-programma's zoals o.a. So you think you can dance hebben laten zien dat bijvoorbeeld breakdance en moderne dans heel erg goed te combineren zijn en een geweldige energie kunnen geven. Een welkome uitdaging dus voor ons" zegt Frank Geleijns, die ruim dertig jaar danslessen geeft waarvan ook al zo’n 21 jaar aan kinderen met een verstandelijke beperking.


Trefwoorden: dance studio geleijns-4ldc dansstudio starlights
Geplaatst

zaterdag 21 mei 2016 | 08.35 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 24 mei 2016 | 14.26 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub