Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni bruist het in openluchttheater De Donck in Someren tijdens een weekend vol cabaret en muziek.

Op vrijdagavond zorgen Tadaa!, Stenzel & Kivits, Duo Vreemd en Ons Jonges voor een avondje cabaret met humor, muzikale acrobatische toeren en interactieve acts. Op zaterdagavond wordt het genieten met de ABBA Tribute die de beste nummers uit het repertoire van de gelijknamige band zoals Dancing Queen, Waterloo en Take A Chance On Me brengen.

Aanvang 20.00 uur.

Kaartverkoop aan de kassa of via www.speledonckers.nl. U vindt de Donck aan de Doncksedreef 3 in Someren.

Vrijdag 10 juni Cabaret:

De drie heren van Tadaa! staan garant voor entertainment, cabaret en muzikaliteit van hoog niveau, op een bedje van humor, overgoten met een heerlijk Helmonds sausje.
Stenzel & Kivits brengen hun nieuwe comedyshow The Impossible Concert. Oerkomisch muzikaal virtuoos cabaret waarin genres als jazz, pop en folk worden afgewisseld met virtuoos spel op buitengewone muziekinstrumenten.
Duo Vreemd vermaakt het publiek met muziek, zang, persiflages en typetjes waarbij zij voor, tussen en vooral mét het publiek spelen. De juiste timing en improvisatie is hen daarbij niet vreemd.
Tot slot beschrijft Ons Jonges uit Deurne unieke, waanzinnige, en ronduit hilarische situaties, doorspekt met mooie en stijlvolle muziek. De lachspieren staan op scherp, de verbeelding wordt ten volste geactiveerd en de oren worden gestreeld. Of zoals ze zelf zeggen: Tis altijd wir lachuh mi Ons Jonges.

Zaterdag 11 juni muziek:

Wie herinnert zich niet klassieke ABBA-hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez vous en The winner takes it all? ABBA Tribute brengt de karakteristieke ABBA sound weer tot leven. Met de vertolking van hun legendarische nummers en nog veel meer staat de zeskoppige band garant voor een sfeervol avondvullend programma in De Donck waarbij het publiek gegarandeerd ‘uit z’n dak’ gaat. Hun authentieke 70's en 80’s ABBA-look maakt het plaatje compleet.


Trefwoorden: natuurtheater de donck de donck stenzel kivits tadaa ons jonges duo vreemd
Geplaatst

zaterdag 21 mei 2016 | 19.10 uur

Laatst gewijzigd

zondag 12 juni 2016 | 19.43 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub