Jessica Malfait in SIRIS-VerzoekExpress

Zangeres Jessica Malfait is op maandag 30 mei te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Zij komt tussen 20.00 en 22.00 uur haar nieuwste single 'Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’ promoten.

In het jaar dat Jessica Malfait haar twintigjarig artiestenjubileum zal gaan vieren, verschijnt een nieuwe single van de uit Breda afkomstige zangeres. De opvolger van het prachtige levenslied ‘Jij Kan Me Maken, Jij Kan Me Breken’ dat in 2014 meer dan uitstekend is ontvangen, heeft de titel ‘Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’ meegekregen.

Twintig jaar geleden zette Jessica haar eerste voorzichtige stapjes in de muziekwereld. Aanvankelijk achter de microfoon als presentatrice maar al snel nam ze in de studio haar eerste single op: ‘Wie Danst Met Mij’. Jessica stond destijds volop in de schijnwerpers en was dan ook regelmatig te gast bij diverse radio- en televisiezenders. Nadat ze meerdere singles en albums had uitgebracht verzamelde de zangeres in 2012 een nieuw team om haar heen om zo haar carrière een boost te kunnen geven. De singles 'Baila Mi Amor', ‘Ik Kan Echt Zonder Jou’ en ‘Jij Kan Me Maken, Jij Kan Me Breken’, uitgebracht door JC-Records, waren het gevolg.

De door Jeffrey Weber geschreven- en door Manfred Jongenelis geproduceerde nieuwe single ‘Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’, is op 3 april feestelijk gepresenteerd in St.-Willebrord. Een vlot en muzikaal gezien modern aangekleed levenslied, eentje met karakter én een boodschap zoals je ze anno 2016 eigenlijk nog maar zelden tegenkomt. 

‘Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’ van Jessica Malfait is te verkrijgen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single te koop zal zijn bij de betere speciaalzaak.


Trefwoorden: siris-verzoekexpress jessica malfait piet berkers
Geplaatst

donderdag 26 mei 2016 | 13.45 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 31 mei 2016 | 06.49 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub