Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 oktober presenteert OJC Comeet in Someren de tweede editie van Comeet Outdoor, een festival voor en door Someren met het beste van Comeet, maar dan in het groot.

 

Op zaterdag is het bandjesdag bij Comeet Outdoor. De dag wordt geopend door de jurywinnaar van de Battle for Bands 2015/2016, SmegmaticS. Verder zullen op het podium verschijnen: Hillbilly Hayride, Def Americans, Lock ’n Load, Bon Scotch en meer.

Op de derde dag van Comeet Outdoor vindt het Comeet Bierdoppenfestival plaats, waarbij geld ingezameld wordt voor KiKa en andere goede doelen.

Na vijf succesvolle jaren is door de organisatie van het Bierdoppenfestival gevraagd of OJC Comeet dit concept door wil zetten als een familiedag op het festival. Daarom zijn er op deze dag veel activiteiten en gezellige optredens voor jong en oud, waaronder de publiekswinnaar van de Battle for Bands 2015/2016, Extrawberry.

De toegang is gratis.


Trefwoorden: ojc comeet comeet comeet outdoor vette band def americans hillbilly hayride lock n load bon scotch smegmatics bierdoppenfestival extrawberry
Geplaatst

vrijdag 21 oktober 2016 | 14.23 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 26 oktober 2016 | 10.24 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub