SIRIS.nl

Kaartverkoop Lierop Live

Op vrijdag 3 juni begint de kaartverkoop voor het vierjaarlijkse evenement Lierop Live.

Het evenement wordt gehouden op 28 en 29 oktober en heeft ditmaal als thema ‘On the Move’. Zo’n honderd deelnemers zijn al meer dan een half jaar bezig met repeteren voor het evenement.  

Op zondag 5 juni is er een doorlooprepetitie van 10.00 tot 15.00 uur waarbij het hele programma voor de eerste keer achter elkaar door geoefend wordt. Het is een soort Proms, maar dan anders.

De fanfare en slagwerkgroep zijn de enige klassieke basis in het geheel. Inmiddels worden er geen echt klassieke nummers meer gepresenteerd maar is het meer een verzameling van (pop)nummers die ‘beweging’ in zich hebben, vandaar de titel Lierop Live ‘On the Move’.

Kaartjes voor dit typisch Lieropse evenement kunnen vanaf vrijdag 3 juni zowel fysiek (bij de Spar in Lierop en bij Jam Jamm in Someren) als online (via de website www.lieroplive.nl) besteld worden.

Het evenement vindt plaats op een immens groot en geavanceerd podium in de, tot Muziektheater omgebouwde, bedrijfshal van Thwan van Gennip op het Eindje in Lierop.