Voetbalvereniging SV Someren huldigde op zaterdag 4 juni 27 jubilarissen.

Speciale aandacht was er voor twee jubilarissen, Jan van Houts die 60 jaar lid is en Jo van Seggelen, 50 jaar lid van de vereniging. Ook de negen 40-jarige en zestien 25-jarige jubilarissen werden in het zonnetje gezet.

De 40-jarige jubilarissen zijn Math Verstappen, Leon Werts, Wim van de Berkmortel, Jos Bergh, Sjaak van de Ven, Geert Sonnemans, Mark Swinkels, Marc Verstappen en John van de Kampen.

De 25-jarige jubilarissen zijn Ad van Seggelen, Sienie Spetgens, Pieter Velings, Ted van Houts, Frans van de Ven, Wiljan Raijmakers, Joost Verstappen, Ralf Kolenberg, Bert Coenraad, Hennie van Lierop, René Mulder, Niels Hurkmans, Mark Struycken, Hein Vereijken, Henk Janssen en Gerard Meeuwis.

Meer info over alle jubilarissen: www.svsomeren.nl.

Op diezelfde avond, de jaarlijkse vrijwilligersavond van SV Someren, werd Harrie Boerekamp uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar.

Harrie kwam in 1952 als 12-jarige leeftijd bij de club en doorliep de jeugdelftallen. Daarna speelde hij bij de senioren in het tweede en eerste elftal en later bij de veteranen. Harrie was jarenlang lid van de materialen- en terreincommissie en hielp vaak bij bouwwerkzaamheden op de club. Sinds 1996 is Harrie actief als trainer op de woensdagmiddag bij de E-tjes en F-jes. Daarbij is hij tevens verantwoordelijk voor de materialen. Sinds 2011 is Harrie samen met Broer Hilverda intensief betrokken bij de mini ’s.


Trefwoorden: sv someren jan van houts jo van seggelen harrie boerekamp
Geplaatst

maandag 06 juni 2016 | 11.01 uur

Laatst gewijzigd

zondag 12 juni 2016 | 23.04 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub