Op zondag 19 juni vindt van 11.00 uur tot 17.00 uur de open tuinendag plaats van Groei & Bloei-afdeling Asten-Someren, als afsluiting van de Nationale Tuinweek.

Eigenaren van zes geselecteerde tuinen in Someren laten bezoekers met trots hun tuinen zien.

Iedereen is welkom en deelname is gratis. De route van ongeveer 13 km langs de tuinen is ideaal om met de fiets af te leggen.

De volgende tuinen zijn te bezichtigen:

 Fam. Vinken, Harmonielaan 23, 5712 BX Someren-Eind. Een mooie natuurlijk gevormde tuin met vijvers, een prieel, natuurstenen, kuipplanten en acers. Een tuin van een natuurliefhebber die liever kikkers dan vissen in zijn vijver ziet.

 Fam. Geurtjens, Kampstraat 54, 5712 CN Someren-Eind. Grote keurig verzorgde zij- en achtertuin met veel bloeiend materiaal en mooie creatieve beelden.  Een strakke siertuin met achterin nog een groentetuin.

 Mark Verstappen, Kerkendijk 60A, 5712 EV Someren-Heide. Een plantencentrum met een prachtige vierseizoenen showtuin met veel bijzondere bomen en heesters, maar ook met vaste planten, siergrassen, een vijverpartij en een pergola.

 Fam. Van Heugten, Vaarselstraat 90, 5711 RG Someren. Gezellige boerderijtuin met veel bloeiende planten, bloembakken, kuipplanten, een leuke knusse achtertuin en een ruime zijtuin met vijverpartij.

 Fam. Dekkers, Dorpstraat 27, 5711 GL Someren. Een in eigen stijl opgebouwde ruime achtertuin. Een gebruikerstuin en doetuin, die constant in uitvoering is en zichzelf kan redden ook in de vakantieperiodes.

 Fam. Claessens, Boerenkamplaan 5, 5712 AA Someren. Een moderne strakke achtertuin met overkapping, die uitnodigt om te ontspannen en te genieten.

Voor een routebeschrijving zie www.asten.groei.nl of www.someren.groei.nl.


Trefwoorden: open tuinendag groei bloei nationale tuinenweek
Geplaatst

maandag 13 juni 2016 | 11.55 uur

Laatst gewijzigd

zondag 19 juni 2016 | 18.47 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub