José Sep in SIRIS-VerzoekExpress

Zangeres José Sep is op maandag 18 juli te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

José Sep komt tussen 20.00 en 22.00 uur haar nieuwste single 'Ik weet dat er een ander is' promoten.

“In de betrekkelijk korte tijd dat José in singleland aanwezig, is heeft zij al snel haar plaatsje veroverd. Collega-artiesten, radio- en tv presentatoren verwelkomen haar hartelijk. Zij betitelen haar als zeer enthousiast, oprecht en professioneel. Daarmee heeft zij zeker de gunfactor”, aldus Smaragd Music, haar platenlabel.

“Dit in combinatie met haar opvallende stemgeluid maakt dat José een mooie aanvulling is in muziekland”. Na haar succesvolle debuutsingle “Het is een wonder” (augustus 2015) en het aanstekelijke “Mijn Glimlach” (februari 2016) was het aanvankelijk de bedoeling om in augustus met een heel nieuw nummer uit te komen. Sterker nog, deze ligt al klaar. “Soms lopen zaken anders dan gepland. In mijn zoektocht naar een fris, pakkend nummer voor mijn optredens in het land stuitte ik op “Ik weet dat er een ander is”. De welbekende hit van Marianne Weber uit de jaren ’90'', vertelt de zangeres.

Manfred Jongenelis en Jurgen Hinten zijn hiermee aan de slag gegaan. Backing vocals zijn net zoals op haar vorige singles van Jody Pijper en Wiesje van de Westerlaken. Eens te meer laat José met dit nummer haar diversiteit zien. Iets wat velen al hebben ondervonden tijdens haar sprankelende optredens in Nederland en België waar zij bekend staat als allround feestzangeres met kwaliteit.

Historie

José Sep studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum onder leiding van John de Mol sr. Vervolgens doorliep ze diverse trainingen op gebied van zang/dans en theater. In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Portugal en Turkije. Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties. 


Trefwoorden: siris-verzoekexpress jos sep piet berkers
Geplaatst

donderdag 14 juli 2016 | 16.45 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 19 juli 2016 | 07.01 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub