Op maandag 25 juli waren zanger Kevin Nuijten en het Somerense duo Dirk & Van Daan te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Kevin Nuijten kwam zijn nieuwe single 'Vanavond gaan we los' promoten en datzelfde deden Dirk & Van Daan met de single 'Hagelschade Someren'.

Kevin Nuijten:

De 27-jarige in Breda geboren en getogen Kevin Nuijten houdt van hardlopen, darten maar vooral ook van zingen. Deze afgestudeerde sportleraar, die momenteel werkzaam is bij een groot interieurconcern, begon enkele jaren geleden als geintje met zingen tijdens carnaval, après-ski-avonden en in de kroeg. De reacties die Kevin hierop kreeg waren steeds zo positief dat hij begon na te denken over het opnemen van een single. “Op een zeker moment heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken, ik heb wat ideeën op papier gezet en ben de studio ingegaan van onze Bredase trots Frank Verkooyen”, zo vertelt Kevin.

Over zijn debuutsingle ‘Vanavond gaan we los’, uitgebracht via Nationale Artiesten Parade zegt de Brabander: “Ik ben er zelf supertrots op, het is precies geworden zoals ik in gedachte had; fris, feestelijk en met een heerlijk zomerse sound en ritme. Uiteraard is afwachten wat de rest van de muziekliefhebbers hiervan gaat vinden, want dat is natuurlijk altijd moeilijk in te schatten”, aldus Kevin. 

Jo van Daan en Dirk-Jan Velings:

Jo van Daan werd op 26 april 1971 geboren. Hij groeide op in Someren en hij woont nog steeds met veel plezier in dit Peeldorp. Al op 15-jarige leeftijd kreeg hij verkering met Daniëlle. Ze trouwden samen en kregen twee zonen. Door vrienden wordt Daniëlle vaak Daan genoemd. Hier is ook de naam Jo van Daan van afgeleid. Muziek heeft altijd de interesse van Jo gehad. Toch is hij op latere leeftijd zich pas echt met muziek bezig gaan houden. Op een karaokefeest bij Dirk-Jan Velings zong hij een paar liedjes waaronder “Angels” van Robbie Williams. Hierop kreeg hij veel goede reacties, ook van de daar aanwezige muzikanten. Dit werd de start van een nieuwe “hobby”. Jo is zanglessen gaan volgen en zijn eerste optredens waren op leerlingendagen van de zangschool. Deze optredens werden een groot succes met nummers als: My Way, Con Té Partiro, Music of the Night, The Prayer en enkele Nederlandstalige nummers.
Van het een kwam het ander en Jo werd en wordt voor diverse muzikale happenings gevraagd met iedere keer veel positieve reacties. Met zijn enorme plezier in het maken van muziek maakt hij van ieder optreden een waar feest.

Dirk is geboren en getogen in Someren. Al op jonge leeftijd kwam hij Annelies tegen. Ze zijn samen getrouwd en kregen twee dochters Op 10-jarige leeftijd begon zijn passie voor muziek. Hij leerde het bespelen van de trompet en speelt deze nog steeds met veel plezier. Vier jaar later runde hij al zijn eigen (illegale) radiostation. Een paar jaar later was hij een veel gevraagde dj op feestjes van vrienden en bekenden. Met Dirk & Van Daan is hij naast dj ook actief op het podium als trompettist en zanger. Hierop ontvangt hij steeds opnieuw veel positieve reacties. Dirk zijn grootste hobby is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. 


Trefwoorden: siris-verzoekexpress dirk van daan kevin nuijten dirk-jan velings jo van daan piet berkers
Geplaatst

dinsdag 26 juli 2016 | 08.33 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 september 2016 | 20.38 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub