SIRIS.nl

Karin Welsing in SIRIS-VerzoekExpress

Zangeres Karin Welsing is maandag 15 augustus te gast in het SIRIS-programma VerzoekExpress.

Als je vader thuis én bij een radiopiraat het Nederlandse lied volop draait, dan is de kans groot dat je als kind van zo’n ouder besmet raakt met dit genre.

Volkomen logisch dus dat dochter Karin Welsing een liefhebber pur sang is geworden van het échte levenslied. De geboren Utrechtse, tijdens het kermisseizoen steevast onderweg door het hele land met diverse attracties, bracht in mei 2010 haar eerste single uit. Volkszanger Henk Bernard stimuleerde Karin de studio in te gaan waarna ‘Bitterzoete tederheid’ op single is geperst.

Vrijwel direct zwelt haar fan schare aan en groeit Karin uit tot een bijzonder geliefd en alom gewaardeerde levensliedzangeres.

‘Engelbewaarder’, ‘Want als ’s nachts’, ‘Genoeg is genoeg’, ‘Wat je ook zegt, wat je ook doet’, ‘Vergeet je moeder niet’ of ‘Italiaanse nachten’.. haar publiek krijgt er maar geen genoeg van! Onlangs dook Karin de studio van Martin Sterken in om weer een aantal liedjes op te nemen.

Het nieuwe nummer ‘M’n beste vriendin’ is het herkenbare Karin Welsing-gevoel. In de coupletjes schotelt ze nog sentiment en melancholie voor maar zodra de zangeres toe is aan de refreintjes verrast ze met vlotte, gezellige en prima dansbare klanken. Vanaf nu zit je niet op de vijfde maar op de eerste rij met de nieuwe van Karin Welsing!

De uitzending van SIRIS-VerzoekExpress is van 20.00 tot 22.00 uur.