SIRIS-tv zendt op zaterdag 29 en zondag 30 oktober tussen 7.00 en 12.00 uur en tussen 19.00 en 24.00 uur de live-registratie uit van de verkiezing van de Somerense ondernemer van het jaar 2016. Deze ruim 1 uur en 15 minuten durende uitzending wordt gevolgd door het weekoverzicht.

Het programma:

Verkiezing Somerense ondernemer van het jaar 2016:

Op donderdag 13 oktober werd in De Ruchte de winnaar van de verkiezing Somerense ondernemer van het jaar 2016 gehouden. De avond werd gepresenteerd door Mark Greijmans en Marcel Looijmans van de OVS. Muziekband Spetterz zorgde voor de muzikale omlijsting. U ziet een complete live-registratie van deze verkiezing. De aanvangstijden zijn om 7.00, 9.00, 19.00 en 21.00 uur. 

Opening 26e Pompoendagen in Museum Klok & Peel:

In Museum Klok & Peel in Asten vonden tijdens de herfstvakantie voor de 26e keer de Pompoendagen plaats. Bij Museum Klok & Peel zijn tienduizenden pompoenen samengebracht, die de museumtuin omtoveren tot een kleurrijke pompoenwereld. Op zaterdag 22 oktober werden de pompoendagen geopend.

Bisschop Antoon Hurkmans rector in Rome:

Op zondag 6 november wordt bisschop Antoon Hurkmans uit Someren als rector geïnstalleerd in de Friezenkerk in Rome voor een periode van vijf jaar.

Comeet Outdoor bandjesdag:

Op zaterdag 22 oktober presenteerde OJC Comeet in Someren een bandjesdag tijdens de tweede editie van Comeet Outdoor, een festival voor en door Someren met het beste van Comeet, maar dan in het groot.

Varendonck College op bezoek in Servië:

Zestien leerlingen en drie docenten van het Varendonck College VMBO in Someren zijn van 11 tot en met 18 oktober op bezoek geweest in Servië. De school heeft een nauwe band met de school Vuk Karadzic in de stad Kruševac. Er komt zeker nog een tegenbezoek. De leerlingen en docenten kwamen terug met een vracht aan herinneringen.

Gemeentenieuws - Mantelzorgcompliment:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor het mantelzorgcompliment. Wethouder Theo Maas vertelt wat je moet doen om daarvoor in aanmerking te komen.

Trailer familiefilm ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’:

De kaartverkoop voor de Astense en Somerense familiefilm ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’ is in volle gang. Deze film voor het hele gezin is vanaf 28 december te zien in diverse theaters in Asten en Someren. Kaartjes kosten € 7,50.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht ovs somerense ondernemer van het jaar
Geplaatst

vrijdag 28 oktober 2016 | 16.41 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 04 november 2016 | 18.13 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub