SIRIS-tv zendt op zaterdag 5 en zondag 6 november tussen 7.00 en 12.00 uur en tussen 19.00 en 24.00 uur het weekoverzicht uit.

Het programma:

Brood voor circusdieren:

Bakker Bart in Asten verwelkomde op woensdag 2 november Circus Renz Berlin in Asten. Personeel van de bakkerij bood een uitgebreide broodmaaltijd aan aan alle circusdieren op het evenemententerrein aan de Lienderweg.

Opening foto-expositie Eegelshoeve:

Onder de titel ‘Langs de wegen naar Santiago de Compostela’ laten Harry Keijsers en José Naalden in woonzorgcentrum Eegelshoeve in Someren een selectie foto’s zien van hun twee pelgrimstochten per fiets naar Santiago de Compostela. De tentoonstelling werd op maandag 30 oktober officieel geopend in De Gasterij.

Herfstbeelden 2016:

De herfst is nu, ook in Asten en Someren, op zijn mooist. SIRIS-stagiaire Teun Bakermans maakte een herfstfilmpje.

26e Pompoendagen in Museum Klok & Peel:

De organisatoren van de pompoendagen in Museum Klok & Peel in Asten hebben er alles aan gedaan om van dit familie-uitje een herfstvakantie-evenement van formaat te maken. Zo’n 20.000 pompoenen in alle soorten, maten en kleuren zijn naar de museumtuin versleept.

Gemeentenieuws - Mantelzorgcompliment:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor het mantelzorgcompliment. Wethouder Theo Maas vertelt wat je moet doen om daarvoor in aanmerking te komen.

Trailer familiefilm ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’:

De kaartverkoop voor de Astense en Somerense familiefilm ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’ is in volle gang. Deze film voor het hele gezin is vanaf 28 december te zien in diverse theaters in Asten en Someren. Kaartjes kosten € 7,50.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 04 november 2016 | 19.13 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 10 november 2016 | 18.21 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub