SIRIS.nl

Bierfestival bij Uncle Buck in Someren

In het weekeinde van 18, 19, en 20 november houdt Uncle Buck in Someren een bierfestival.

Het weekend staat in het teken van ambacht en passie voor bier. Men krijgt een proefglas en heeft de keuze uit vele soorten speciaal bier om dit glas te vullen.

Diverse (lokale) bands zorgen voor live muziek. Voor de kinderen is er entertainment en het festival wordt compleet gemaakt met een echte biermarkt en een foodcorner.

Vrijdagavond begint het bierfestival met een pubquiz. Deze quiz start om 19.30 uur. Twaalf teams van vijf personen kunnen zich hiervoor inschrijven. Inschrijven voor de quiz kan aan de bar bij Uncle Buck.

Zaterdag om 14.00 uur begint het bierproeven en wordt het feest verzorgd door de bands The Youngsters en Out Of The Blue.

Zondag opent Uncle Buck zijn deuren om 12.00 uur. Er zijn verschillende live acts om dit weekend feestelijk af te sluiten. Voor de kinderen is er een speciale kidsplaza, waar ze onder begeleiding plezier kunnen maken met verschillende spellen.

Daarnaast is er deze dag een echte speciaal biermarkt. Hier is een groot aantal speciaal bieren verkrijgbaar, los of in een feestelijk pakket.