SIRIS-tv zendt op zaterdag 12 en zondag 13 november tussen 7.00 en 12.00 uur en tussen 19.00 en 24.00 uur het weekoverzicht uit.

Het programma:

Sein brand meester in Someren-Heide:

Vrijdag 11 november om 10.10 uur is het sein brand meester gegeven bij de brand bij Van den Hoogen Recycling aan de Groeneweg in Someren-Heide. Sneller dan verwacht. Kees van Bockel, Hoofdofficier van Dienst bij de Veiligheidsregio, en naaste buurman Robert van Triet reageren op dit nieuws.

Persconferentie sein brand meester Someren-Heide:

Op vrijdag 11 november was er in het gemeentehuis in Someren een persconferentie over de beëindiging van de brand aan de Groeneweg in Someren. Burgemeester Alfred Veltman vertelt over het goede nieuws.

Het blussen is begonnen:

Het blussen van de brand aan de Groeneweg in Someren-Heide gebeurt op een speciale manier.

Lierop Live On the Move:

Je kan alle superlatieven, die er voorradig zijn, loslaten op het muziekspektakel Lierop Live on the Move, waarmee fanfare Sint Wilibrordus op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober in de grote hal van tuindersbedrijf Thwan van Gennip aan het Eindje in Lierop uitpakte .De belangrijkste reactie is die van het publiek. Beide avonden eindigden met een ovationeel applaus. Dat was ook logisch, want het waren twee fantastische avonden met sensationele zang- en dansoptredens, goede muzikanten, een fraaie lichtshow en prima geluid. En dat allemaal geproduceerd door eigen Lieropse mensen.

Koninklijke onderscheiding voor Lau Joosten:

Lau Joosten uit Asten ontving op donderdag 3 november de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Hubert Vos speldde hem de onderscheiding op tijdens het jaarlijkse Ceciliafeest van gemengd koor Amuze in zaal Eijsbouts in Ommel.

Tien huiskamerproject in De Einder:

Op donderdag 3 november werd in De Einder in Someren-Eind het tienjarig bestaan van het huiskamerproject gevierd.

Commissaris van de Koning op bezoek in Someren:

Op donderdag 3 november was Commissaris van de Koning Wim van de Donk op werkbezoek in Someren. In het gemeentehuis sprak hij met het College van B en W en de fractievoorzitters van de Somerense politieke partijen. Daar kwam onder andere de afhandeling van de hagelschade aan de orde. Daarna bracht Van de Donk een bezoek aan de bedrijven Van Dongen Engineering en Golfbaan De Swinkelsche in Someren.

Vanaf zondag 6 tot en met vrijdag 11 november maakte SIRIS-tv iedere dag een filmopname bij de brand in Someren-Heide.

De volgende films zijn op www.siris.nl televisie Van Dag tot Dag te zien:

Grote brand bij Van den Hoogen Recycling in Someren-Heide: 

Filmpje opgenomen aan het begin van de brand bij Van den Hoogen Recycling aan de Groeneweg in Someren-Heide.

Grote brand in Someren-Heide:

In de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 november brak er brand uit bij Van den Hoogen Recycling aan de Groeneweg in Someren-Heide. Autobanden, vrachtwagens en kranen op het terrein stonden in brand en zorgden voor een enorm vuur en rookontwikkeling. Philip van den Heuvel, officier van dienst van de Veiligheidsregio, vertelt een dag later over de stand van zaken.

Informatieavond over de brand in Someren-Heide:

De gemeente Someren hield op dinsdag 8 november een informatieavond over de brand bij Van den Hoogen Recycling aan de Groeneweg in Someren-Heide. U hoort de reacties van burgemeester Alfred Veltman, de buurtbewoners Robert van Triet, Adrie van Vliet en Marco Stolwijk en John Henkes, voorzitter van de Dorpsraad Someren-Heide.

Brandbestrijding in Someren-Heide:

De grote brand aan de Groeneweg in Someren-Heide kan maar moeilijk bestreden worden. Henri van der Hulst, officier van dienst bij de Veiligheidsregio, vertelt waarom.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

zaterdag 12 november 2016 | 12.57 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 12 november 2016 | 12.00 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub