Op donderdag 17 november is in In D'n Herberg in Someren de Eindejaarsactie van de OVS geopend met een ontbijt voor deelnemers en sponsoren.

Hockeyer en tweevoudig Olympiër Mink van der Weerden sprak in In d'n Herberg de ondernemers kort toe en legde een parallel tussen topsport en ondernemen. Daarna gaf Mink het startschot voor de actie.

Grard Wijnen gaf het startsein voor een klantonderzoek waarbij het winkelend publiek van Someren haar mening gevraagd wordt over het centrum van Someren. Invullen kan tot en met 27 december via www.ovs.nl. Daarbij zijn drie waardebonnen ter waarde van € 100 te winnen. De waardebonnen worden op donderdag 29 december uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

Voor de Eindejaarsactie van de OVS is weer een prijzenpakket van ruim € 15.000 beschikbaar.

Bij aankoop in een van de deelnemende winkels ontvangt de consument een stempel op de kassabon. Door naam en telefoonnummer duidelijk op de achterzijde van de kassabon te schrijven en deze in de speciale Eindejaarsactie-ton te deponeren doe je mee aan de actie.

Er zijn drie reguliere trekkingen en één hoofdprijstrekking. Alle winkels worden bezocht voor de trekkingen, dus u maakt met al uw aankopen bij de diverse winkels kans op een leuke prijs.

De Eindejaarsactie loopt tot 19 december.

De feestelijke uitreiking van de hoofdprijzen vindt plaats op donderdag 29 december. Alle winnaars worden telefonisch benaderd.


Trefwoorden: ovs ovs-eindejaarsactie eindejaarsactie in dn herberg mink van der weerden grard wijnen
Geplaatst

zondag 20 november 2016 | 10.15 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 07 december 2016 | 17.14 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub