Op 17, 18, 19 en 24, 25, 26 maart 2017 brengt Theaterkoor Easy & Free haar nieuwe theatershow Help! in De Ruchte in Someren.

De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart.

Ook deze keer is de Rabobank weer de hoofdsponsor.

Tijdens het repetitieweekend van 19 en 20 november werd dit in gemeenschapshuis De Bunt in Someren-Heide officieel gemaakt door ondertekening van het sponsorcontract door Louis Maas, voorzitter van Theaterkoor Easy and Free en Rudi van Hoof, directeur van Rabobank Peelland Zuid.

Maak tijdens Help! kennis met huize Zeldenrust, een ietwat gestresste directrice vanwege dreigende bezuinigingen, nieuwe stagiaires die leven in de brouwerij brengen, amoureuze verwikkelingen tussen bewoners en spullen die verdwijnen. 

De nummers zijn show heel divers zoals Skyfall van Adele, Pompeii van Bastille, Uptown Funk van Mark Ronson ft Bruno Mars, Halo van Beyoncé, 'n Beetje van Teddy Scholten, Spiegelbeeld van Willeke Alberti, Als de dag van toen van Reinhard Mey, Earthsong van Michael Jackson, Why tell me why van Anita Meyer.

De voorverkoop voor Help! is inmiddels gestart. Een kaartje kost € 17,50 en deze zijn te koop in De Ruchte of via www.deruchte.nl.


Trefwoorden: rabobank peelland zuid theaterkoor easyfree rudi van hoof louis maas
Geplaatst

maandag 21 november 2016 | 14.55 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 26 november 2016 | 09.17 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub