SIRIS.nl

Singledebuut Joey Martens met 'Leef je leven'

Met de release van zijn single 'Leef je leven' zet Joey Martens uit Someren-Eind zijn eerste stappen als solo-artiest.

De single zal op zondag 11 december gepresenteerd worden in D'n Egelantier in Someren. De dag erna zal de single overal verkrijgbaar zijn in de digitale winkels. De entree voor de singlepresentatie is gratis.

De in 1992 geboren zanger staat na lange tijd van optreden als frontman in een coverband nu eindelijk in de startblokken om de Nederlandse kroegen, tenten en zalen op zijn kop te zetten met een deugdelijk deuntje power.

Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring achter zijn kiezen, heeft Joey de afgelopen tijd stappen gezet in de richting van een veelbelovende solocarrière.

'Leef je leven' is een vrolijke uptempo en meezingbare track die de kroegen en feestzalen zeker in beweging zal zetten.

Voor zijn solocarrière heeft Joey gezocht naar een team dat hem op alle fronten kan ondersteunen. Zo is Ricky Berkers (bekend van o.a. Geen Stempel) betrokken om de juiste liedjes te vinden, producer Peter van Nierop als componist-producer aan boord voor de juiste sound en René Dekker van ABC Entertainment als platenmaatschappij/management aangetrokken om de carrière van Joey te begeleiden.

De singlepresentatie is op zondag 11 december om 16.00 uur in D'n Egelantier. Behalve Joey treden ook Party Friex, Geen Stempel, Maurice Fermont, Thom Craane en Dj Carlo.

Zie ook www.joeymartens.nl of www.facebook.com/JoeyMartensMusic.