SIRIS-tv zendt op zaterdag 3 en zondag 4 december tussen 7.00 en 12.00 uur en tussen 19.00 en 24.00 uur het weekoverzicht uit.

Het programma:

Pietenswing in de Jumbo:

Op woensdag 30 november waren Diede & Peejay te gast in Jumbo Harrie Welten in Someren, waar ze optraden met hun nieuwste hit 'Pietenswing'. Zo'n zestig kinderen waren daar getuige van.

Sinterklaas in Someren-Heide:

Sinterklaas was op donderdag 1 december in Someren-Heide. Om hem te verwelkomen verzamelden alle ouders met kinderen zich in zaal Heidehof.

Brabantse koffietafel voor KBO-vrijwilligers:

Op donderdag 1 december hield de KBO Someren een ouderwetse Brabantse koffietafel voor de ruim honderd vrijwilligers van KBO Someren. De koffietafel werd gehouden in De Oude Smederij van Van Rijswijk.

Schildje met gedragsregels Horeca Asten:

Op maandag 28 november reikte burgemeester Hubert Vos in Brownies en Downies het eerste schildje uit aan de Astense horeca. Op dit schildje staan gedragsregels die Horeca Asten, in samenwerking met Horeca Nederland, Politie en de gemeente Asten, heeft opgesteld. Burgemeester Hubert Vos en Guus Knoops, uitbater van zaal Eijsbouts en de NWC-kantine, geven tekst en uitleg.

Natuurweide De Schans van start:

Op zaterdag 26 november ging een aantal buurtbewoners en vrijwilligers aan de slag om van het stuk grond bij de rotonde Hooghoefweg-Boerenkamplaan in Someren een natuurweide te maken. De initiatiefnemers, Summers Landschap en IVN Asten-Someren, hebben in goed overleg met de gemeente een plan opgesteld om een natuurweide aan te leggen.

Bandenresten moeten weg:

De gemeente Someren heeft op dinsdag 29 november Van den Hoogen Recycling aan de Groeneweg in Someren-Heide verplicht om bandenresten, slib en slurry af te voeren. Burgemeester Veltman geeft tekst en uitleg.

Familiefilm maakt veel los:

Op 28 december gaat in De Ruchte in Someren de familiefilm 'Van je familie moet je het hebben' in première. De film houdt de gemoederen flink bezig. Geert Bukkems vertelt waarom dat het geval is.

Ondertekening Pact ‘Alle kinderen weerbaar’:

Op maandag 28 november vond in het gemeentehuis van Someren de ondertekening plaats van het Pact van Someren ‘Alle kinderen weerbaar’.

Workdate bij Senzer:

Op donderdag 10 november hield Senzer in het gemeentehuis in Deurne een zogenaamde Workdate. Werkgevers, die op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers, ontmoetten daar mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of stageplek. En dat op een laagdrempelige, persoonlijke, informele en resultaatgerichte manier.

25 Jaar Zùmmerse Mens (deel 1):

Op maandag 2 januari vindt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Someren de bekendmaking van de Zùmmerse Mens plaats. Dit jaar alweer voor de 25e keer. Samen met de eerdere Zùmmerse Mensen blikt SIRIS-tv terug op de dag dat zij Zùmmerse Mens werden. In deel 1 zijn er gesprekken met de Zùmmerse Mens uit 1993 en dat is Mia van Lierop-Schroijen uit Someren-Eind. Daarna volgen Pieter Hurkmans, de Zùmmerse Mens van 1998, Theo Hurkmans, de Zùmmerse Mens van 2000 en An van Eijk, de Zùmmerse Mens van 2001.

Theaterprogramma in december in De Ruchte:

Het theaterprogramma van december 2016 in De Ruchte in Someren.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht siris
Geplaatst

vrijdag 02 december 2016 | 21.45 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 09 december 2016 | 18.23 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub