SIRIS-tv zendt op zaterdag 10 en zondag 11 december tussen 7.00 en 12.00 uur en tussen 19.00 en 24.00 uur het weekoverzicht uit.

Het programma:

Bijna een half jaar na de hagelstorm:

Het is nu bijna een half jaar geleden dat de hagelstorm over Someren trok. Nog overal zie je dakdekkers aan de slag om de daken te herstellen.

Van den Hoogen Recycling verplicht tot afvoer restmateriaal, bodemonderzoek en sanering:

gemeentegrondDe gemeente Someren heeft op woensdag 7 december Van den Hoogen Recycling in Someren-Heide verplicht om uiterlijk 16 januari 2017 het overige restmateriaal (beton, ijzer, kranen e.d.) van de brand afgevoerd te hebben. Op woensdag 7 december waren ze nog bezig met de voorbereidingen. Het stonk er enorm.

Kerstsingle openbare basisschool De Horizon:

Openbare basisschool De Horizon in Asten heeft een kerstsingle uitgebracht voor het goede doel Stichting Het Vergeten Kind. Op vrijdag 9 december werden de kerstsingle en de bijbehorende videoclip gelanceerd tijdens een feestelijke bijeenkomst op de school.

Laatste frietje van Hennie's:

Op zondag 4 december kwamen veel Somerenaren en mensen van ver daarbuiten hun laatste frietje en snack eten, gebakken in de frietkraam van Hennie Vermeulen. Het werd een historische dag.

Ondertekening intentieovereenkomst nieuw gemeenschapshuis:

Op dinsdag 6 december ondertekenden René Martens en Henk van den Berg namens de stichtingsbesturen van De Beiaard en het Gemeenschapshuis Asten en wethouder Jac Huijsmans namens de gemeente Asten een intentieovereenkomst met betrekking tot de realisatie van een nieuw gemeenschapshuis in het Heilig Hart-klooster aan de Wilhelminastraat in Asten.

Boekpresentatie 'Voordat Someren Someren werd':

Op donderdag 1 december werd in het gemeentehuis in Someren het boek 'Voordat Someren Someren werd' gepresenteerd. Het boek 'Voordat Someren Someren werd. Archeologie van een dekzandeiland' is op verzoek van de gemeente Someren geschreven door de voormalig projectleider van de opgravingen, Fokko Kortlang, en archeologisch publieksboekenschrijver Evert van Ginkel.

Klantenonderzoek Winkelcentrum Someren:

De Ondernemersvereniging Someren houdt op dit moment een klantenonderzoek. Ze willen weten wat u van het centrum van Someren vindt. Maarten van Vroonhoven en Grard Wijnen vertellen daar meer over.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 09 december 2016 | 19.33 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 16 december 2016 | 18.29 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub