Toer- en Supportersclub SOLO houdt op zaterdag 31 december voor de 28e keer de ‘Rabo ATB-toertocht Memorial Jo Boerekamp’.

De vorig jaar overleden Somerense wielerliefhebber stond in 1988 aan de basis van de organisatie van deze drukbezochte toertocht. De deelname door de landelijke omgeving van Someren is mogelijk op een ATB of veldritfiets.

Er wordt een route van 25 en een van 40 kilometer uitgestippeld. Hierdoor kan ook de minder getrainde ATB-er aan de toertocht deelnemen.

De route wordt uitgezet in de bosrijke omgeving van Someren en omstreken. De tocht wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan wegen en paden. Geasfalteerde wegen worden zoveel mogelijk vermeden.

Tijdens de pauze is er soep, thee en peperkoek te krijgen en na afloop staat de Glühwein gereed. De vertrek- en aankomstlocatie is camping De Kuilen, Kuilvenweg 15 in Someren-Heide. Bij de finishlocatie bestaat de mogelijkheid om de fiets af te spuiten en eventueel een douche te nemen.

Inschrijven tussen 9.00 en 10.00 uur bij camping De Kuilen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4 voor NTFU-leden en € 5 voor niet-leden. Tot zestien jaar is de deelname gratis.

Ook dit jaar steunt de organisatie een goed doel. Eén euro van het inschrijfgeld gaat namelijk naar Team Lierop. Voorzitter René Manders en dochter Michelle nemen onder deze naam op donderdag 1 juni 2017 deel aan ‘Alpe d’HuZes’, een actie waarbij deelnemers op die dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.


Trefwoorden: camping de kuilen atb solo toertocht jo boerekamp
Geplaatst

donderdag 22 december 2016 | 11.52 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 31 december 2016 | 16.29 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub