SIRIS.nl

Nog enkele kaarten beschikbaar zaonikavonden en -middag

Tijdens de zaonikaovenden van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren treden maar liefst drie zaonikers op, die over enkele weken ook in de grote finale staan van het Brabants kampioenschap Tonpraten 2017.

Boy Jansen en Hans Keeris nemen het daar op tegen de regerend Brabants kampioen Berry Knapen. In het Meerpoelschip staat daarnaast nog een gigant; Kitty Goverde. De leerlinge van Jan Strik won nog niet zo lang geleden de prestigieuze Zilveren Narrenkap. Jammer genoeg is Kitty voor de laatste keer te bewonderen in Someren, omdat ze heeft besloten te stoppen met het tonpraten.

Natuurlijk zal het cabaret tijdens de vier voorstellingen ook niet ontbreken. De Penthouse Boys debuteren bij De Meerpoel, maar hebben hun sporen in het cabaretwereldje al ruimschoots verdiend. De Prinsengarde kreeg vorig jaar vier maal een staande ovatie na hun verrassende optreden. De succesvol ingeslagen weg met muzikaal cabaret op lokale items wordt in 2017 uiteraard voortgezet.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdagavond 28 januari, zondagmiddag 29 januari, vrijdagavond 3 februari en zaterdagavond 4 februari in zalencentrum Centraal.

Er zijn nog enkele kaarten à € 13,50 per stuk verkrijgbaar voor een avond of middag vol humor.

De kaarten zijn na 18.00 uur te bestellen bij Birgit van de Waarsenburg, tel. 06-30935894.