Iedere basisschool kan wel een steuntje in de rug gebruiken vond Jumbo Supermarkten en daarom werd er een actie opgezet "Sparen voor je school".

Basisscholen konden zich hiervoor inschrijven en aangeven waar ze graag voor wilden sparen.

Tijdens de actieperiode ontving de klanten bij iedere € 10 een schoolpunt met een unieke code. Bij Jumbo Welten in Someren kon men de schoolpunten meteen na het boodschappen deponeren in de daarvoor bestemde bus van de betreffende school. 

De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal scholen in die regio en voor Someren en omstreken was dit € 9.000.

Dankzij de actieve bijdrage van de klanten heeft Jumbo Welten de scholen blij kunnen maken en de volgende cheques mogen overhandigen aan leerlingen van de deelnemende basisscholen:

De Sint Jozefschool in Someren-Heide besteedt de € 1.199,56 voor een buitenspeelpakket met daarin springtouwen, elastieken, ballen en ander speelgoed, zodat de kinderen genoeg te kiezen hebben voor een ontspannen pauze.

De Diamant in Someren besteedt € 774,05 aan een Supernova draaischijf en als er nog geld over is kan er ook nog een Elements driedelig duikelrek en een Climb-klimtoestel komen.

De Brigantijn in Someren heeft € 669,50 ontvangen en besteedt het geld aan een zandtafel.

LeerRijk in Somerenheeft een paar doelen op het lijstje geplaatst. Of € 1.059,21 genoeg is voor een Hammock zit-/hangmat, dubbele schommel hoog en muziekpaneel-Groen moet nog blijken.

't Rendal in Lierop ontving € 979,91 en wil dit bedrag besteden aan een basketbalpaal, tuintafel en tafel met vier zitpalen.

De Mariaschool in Someren heeft € 2.031,79 ontvangen en wil dit bedrag besteden aan een muziekpaneel- Groen, speelpaneel Rups en Cottage Blauw.

De Ranonkel in Someren mag € 1.371,77 besteden aan een driedelig duikelrek, Climb-klimtoestel en een parkbank met rugleuning.

De Vonder in Someren-Eind gaat het bedrag € 914,21 besteden aan een Hammock zit-/hangmat, bokspringpaal Sprinkhaan en een Supernova draaischijf.


Trefwoorden: jumbo welten someren spaaractie scholen de vonder sint jozefschool diamant ranonkel rendal leerrijk brigantijn mariaschool
Geplaatst

woensdag 04 januari 2017 | 07.05 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 04 januari 2017 | 06.06 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub