Op zondag 5 februari 2017 zetten beide vestigingen van het Varendonck College van 12.00 tot 16.00 uur hun deuren wagenwijd open.

Het Varendonck College biedt Praktijkonderwijs, VMBO en MAVO op Kanaalstraat 12 en 14 in Someren. Op Beatrixlaan 25 in Asten biedt het Varendonck College HAVO-kansklas, VWO/HAVO, Technasium, tweetalig atheneum en tweetalig gymnasium.

De open dag is een prima gelegenheid om sfeer te proeven op en kennis te maken met het Varendonck College. Op alle locaties staan docenten en leerlingen klaar om toekomstige brugklassers en hun ouders van informatie te voorzien, wegwijs te maken en hun vragen te beantwoorden. In Someren is er veel informatie over de brugklas, praktijkonderwijs, techniek, dienstverlening, mavo, sport & beweging. In Asten over tweetalig onderwijs, gymnasium, technasium, havo-kansklas, vwo/havo en begeleiding & ondersteuning.

Een bijzondere activiteit op de Open Dag is de Varendonck Schoolhunt; een speurtocht door de school. Daarvoor download je eerst de speciale Varendonck Schoolhunt app, die speciaal is ontwikkeld voor de leerlingen van groep 7 en 8. Tijdens hun wandeling door school komen ze acht vragen tegen die met de school te maken hebben. Deze vragen zijn verdeeld over de school, op acht plekken te vinden. Met behulp van de Varendonck schoolhunt app, beantwoord je deze vragen. Heb je alle vragen juist beantwoord? Dan ligt er bij de conciërgebalie een attentie klaar voor de toekomstige brugklassers. De app is vanaf gratis te downloaden.

Kijk voor meer informatie op www.varendonck.nl.


Trefwoorden: open dag varendonck college
Geplaatst

vrijdag 03 februari 2017 | 17.18 uur

Laatst gewijzigd

zondag 05 februari 2017 | 17.18 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub