SIRIS-tv zendt op zaterdag 18 en zondag 19 februari het weekoverzicht uit. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma van deel 1:

Oud-pastoor Tonnie van Steen 100 jaar:

Oud-pastoor van Heusden Tonnie van Steen vierde op zondag 12 februari zijn honderdste verjaardag in Heusden. Dat gebeurde tijdens en na de eucharistieviering in de kerk H. Antonius van Padua.

Jubileumreceptie carnavalsvereniging De Peelvrujters:

Carnavalsvereniging De Peelvrujters uit Heusden bestaat 55 jaar en dat werd op zaterdag 11 februari gevierd met een jubileumreceptie in zaal De Pandoer. Daar sprak Harrie van Horik met enkele oud-prinsen, die de afgelopen 55 jaar een flinke stempel op De Peelvrujters hebben gedrukt. U ziet en hoort Martien Waals, Maarten Waals, Jac Madou, Theo Berkers, Piet Hoeben en Jan Verlaak.

Roofvogels de vrijheid tegemoet:

Op vrijdag 10 februari werden door enkele medewerkers van het Vogelasiel Someren bij het Starven in Lierop vijf buizerds en een sperwer vrijgelaten. Pepie Smits van het vogelasiel geeft tekst en uitleg.

Workdate Senzer in de Cacaofabriek:

Werkgevers en werkzoekenden troffen elkaar op maandag 13 februari in de Cacaofabriek in Helmond voor de Workdate Helmond-De Peel van Senzer met de workshop jongeren ‘Solliciteren en social media’.

Het programma van deel 2:

Gemeentenieuws - burgemeester Veltman over oplossing bandenbrand:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren vertelt burgemeester Alfred Veltman over de oplossing voor het autobandenopslagbedrijf Van den Hoogen Recycling in Someren-Heide. Komt er nog een nasleep of wordt deze zaak op korte termijn afgehandeld?

Asten Nu - ondertekening herziene convenant VAC:

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten aandacht voor de VAC. Op woensdag 15 februari werd in het gemeentehuis het herziene convenant tussen de VAC en de gemeente ondertekend.

Carnaval Vruuger:

Een aantal oude carnavalsfilmpjes uit het archief van Heemkundekring De Vonder Asten-Someren.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 17 februari 2017 | 18.58 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 04 maart 2017 | 07.57 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub