Op vrijdag 6 februari werd op het hoofdkantoor van Rabobank Peelland Zuid in Deurne de nieuwe hoofdsponsor voor de voormalige Meeùs Race gepresenteerd.

De wielerklassieker met start en finish in Lierop krijgt vanaf dit jaar een nieuwe benaming, de Rabo Koepel Race, dankzij de uitgebreide sponsoring van de Rabobank Peelland Zuid.

Het ligt in de bedoeling de klassieker - dit jaar op zondag 22 maart - uit te bouwen tot een internationale wedstrijd voor de vrouwencategorie. Maar ook de jongerencategorieën - dit keer de nieuwelingen - krijgen volop aandacht.

Het parkoers doet door de nieuwe sponsoring ook de dorpen aan die tot het verzorgingsgebied van de hoofdsponsor behoren.

De handtekeningen onder het meerjarencontract werden gezet door de directeur Bedrijfsmanagement van Rabobank Peelland Zuid Jan van Aarssen en de voorzitter van de organiserende vereniging TSC Solo René Manders.

Een gelukkige voorzitter was tijdens de presentatie bijzonder te spreken over de inzet van de hoofdsponsor voor de regionale wielersport. Overigens blijft de Rabobank Peelland Zuid ook de overige organisaties van de Somerense-Lieropse Toer- en supportersclub sponsoren: de Raboronde van Someren, de Rabocyclocross in Lierop en de Raboveldtoertocht in Someren.


Trefwoorden: rabobank peelland zuid tsc solo jan van aarssen
Geplaatst

zaterdag 07 februari 2015 | 10.02 uur

Laatst gewijzigd

maandag 09 februari 2015 | 17.52 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub