Zondag 19 maart zet naturistenvereniging Zonnelust aan de Kempenweg 1 in Someren weer van 11.00 tot 16.00 uur haar poorten wijd open.

Belangstellenden voor naturistisch recreëren en kamperen kunnen op deze open dag een rondleiding krijgen op het terrein De Vaarselhof en kennismaken met leden van deze vereniging.

Voor meer info zie www.zonnelust.nl.

Steeds meer mensen raken bekend met naaktrecreatie in Nederland. Een dagje sauna is heel normaal geworden. Binnenlopen bij een naturistenvereniging kan echter nog een moeilijke stap zijn. Daarom houdt Zonnelust een aangeklede open dag. Op die manier kan iedereen het terrein rustig bekijken. Daarnaast is maart in de regel toch veel te koud en te nat om zonder kleren buiten te lopen.

De Vaarselhof biedt ontspanning voor jong en oud. Het landje wordt beschut door diverse mooie grote bomen en struiken en de zonneweide aan het natuurzwembad is ruim genoeg om te zonnebaden. Het zwembad heeft een ondiep zwemgedeelte voor de kinderen met zandstrand. Verder is er voor de jeugd een speelhuisje, een trampoline, schommels en tafeltennistafel. Op het terrein staat een verenigingsgebouw met een volledig ingerichte keuken en een sauna. Draadloos internet staat ook gratis ter beschikking (wi-fi). Ook is er een minicamping met twee eenvoudige huisjes om te huren en plaatsen voor caravans en tenten. Het terrein is zeer kindvriendelijk, dus erg aantrekkelijk voor families met kinderen.


Trefwoorden: de vaarselhof naturistenvereniging zonnelust open dag
Geplaatst

dinsdag 07 maart 2017 | 13.43 uur

Laatst gewijzigd

zondag 19 maart 2017 | 17.07 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub