SIRIS-tv zendt op zaterdag 11 en zondag 12 maart het weekoverzicht uit. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma van deel 1:

Op weg naar Worldskills?:

Twee leerlingen van het Varendonck College Someren Tim Klessens uit Someren en Kuba Steijvers uit Asten, nu in opleiding bij Bouw Infra Mierlo, en Dani Hoogers uit Deurne gaan van 16 tot en met 18 maart de strijd aan om Nederlands kampioen te worden in de vakken Metselen en Timmeren in de Rai in Amsterdam. Degenen, die daar Nederlands kampioen worden, mogen naar de Worldskills die in oktober van dit jaar worden gehouden in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

Dodehoekproject op Het Talent:

Basisschool Het Talent in Asten hield op maandag 6 maart voor groep 7 en 8 een verkeersproject over de dode hoek. Wil van Eijk van Gebroeders Van Eijk Transport in Asten legde de kinderen heel duidelijk uit wat de dode hoek inhoudt.

Luidklok Pauluskerk in Someren-Noord verwijderd:

De Pauluskerk in Someren-Noord is sinds een paar weken aan de eredienst onttrokken en voorgoed gesloten. Zaterdag 4 maart werd met een heftruck de luidklok aan de buitenkant van de kerk verwijderd.

Petazziedag bij SIRIS:

Op woensdag 8 maart kwamen kinderen van de Antoniusschool in Heusden bij SIRIS in Someren langs in het kader van de Petazziedag. Ze kregen een rondleiding door de studioruimtes en daarna gingen ze onder leiding van danslerares Iris van de Beek onder in De Ruchte danspasjes leren. Gwen Collignon maakt daar een videoclip van.

Het programma van deel 2:

Reundje Klot hits the Jackpot:

Op zondag 26 februari waren weer duizenden carnavalsvierders op de been in het centrum van Asten voor het Reundje Klot. Het Reundje Klot, de carnavalskroegentocht van Asten, had als thema 'Reundje Klot hits the Jackpot'.

Gemeentenieuws - Veranderingen WMO:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de veranderingen op het gebied van de WMO, die op 1 januari zijn ingegaan. Wethouder Theo Maas vertelt over wat er veranderd is.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

zaterdag 11 maart 2017 | 12.12 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 17 maart 2017 | 19.02 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub