19.34:      Wapen                        - Jagershuis

20.05:      Boetselaers                 - Kanters

20.36:      Loomans                     - DeskaMarkt8

21.07:      Canadees                    - Centersnacks

21.38:      Postel 2                       - Berkvens

22.09:      Greenco                      - Van Zoggel 1

22.40:      Postel 2                       - Topparty

20.30:      Random United            - Sphinx

21.02:      Hurkmans                   - Zunneke

21.33:      CuundersGlashelder    - Centraal

22.04:      Egelantier                    - Educontract

Roman Techno Cup: De inhaalwedstrijd tussen Greenco en Bij Willem eindigde in een 1-3 overwinning voor Bij Willem. In de zesde minuut opende Jan van der Veen de score door keurig uit de draai in te schieten. Nog geen minuut later stond het al 2-0 door een fraai doelpunt van Jan Meulendijks. Ruim 20 minuten bleef het bij deze stand. Toen verkleinde Stefan Meulendijks de achterstand tot 1-2 door doelman Oelse Venhuizen door de benen te schieten, 1-2. Met zijn tweede doelpunt bepaalde Jan van der Veen de einduitslag op 1-3. In de halve finales komt Bij Willem nu Steenstra tegen.

In de hoofdklasse kwam Steenstra al in de eerste minuut op voorsprong tegen Snackpoint door een doelpunt van Wesley van den Boomen, 0-1. Vervolgens bood Snackpoint twintig minuten goed tegenstand. Nadat Maico Meulen voor 0-2 had gezorgd brak het verzet van Snackpoint en bouwden Ties Steenstra, Koen de Louw, Rick van Tulden aan een 0-5 voorsprong voor Steenstra. Doordat Harold Relou de bal achter zijn eigen keeper Erik van Lieshout had gewerkt kwam Steenstra op 0-6. In de laatste minuut redde Tim van Seggelen de eer voor Snackpoint met een snoeihard schot in de kruising, 1-6.

Van Gennip was totaal van slag tegen Postel 2 dat een zeer ruime 8-3 overwinning boekte. Bij 4-0 schoot Chris Filippini raak voor Van Gennip, gevolgd door een doelpunt van Tim van Lieshout, 4-2. Daarna was Postel 2 weer aan zet en kort voor tijd maakte Bart van Lierop de 3e treffer voor Van Gennip. Voor Postel 2 scoorden doelman Thijs Cortenbach, Karel de Lau, Sebastian Ten Bruggen Cate, Nick Kusters (2x) Pim van Otterdijk (2x) en Ralf Kolenberg, 8-3.

Jagershuis en Daan’s waren goed aan elkaar gewaagd. In de vijfde minuut schoot Nick van der Sluijs via de paal binnen. In de 11e minuut schoot Maarten Werts beheerst binnen na een mooie aanname van de bal. Uit een counter in de 18e minuut van Arco van Dijk met Mike Verdonschot schoot deze laatste Daan’s naar een 1-2 voorsprong. In de 25e minuut maakte Rob van der Sluijs uit eveneens uit een counter er  2-2 van.

Na een keurige 0-3 voorsprong te hebben opgebouwd voor Berkvens in de 17e minuut door Devi Fondon(2x) en Dirk Hurkmans, kwam Rehband nog goed terug door twee mooie doelpunten van Rabah Zeroual, 2-3.

Acfis behaalde een 2-3 overwinning op het Wapen. Luuk Castelijns opende de score in de 8e minuut. Meteen hierna schoot doelman Tommie Meeuws de 1-1 binnen. Nog geen minuut later stond Acfis weer voor door een doelpunt van Luuk Castelijns, 1-2. Uit een counter werd het in de 16e minuut 1-3 toen Dennis Roijakkers raak schoot. Met nog 1 minuut te gaan verkleinde Nicky Meeuws de achterstand van het Wapen tot 2-3.

In de eerste klasse gaven Centersnacks en Kanters alles om deze wedstrijd te winnen. Het werd echter 4-4 in een aantrekkelijke wedstrijd. Er werd steeds om en om gescoord en beide teams hadden één speler die een hattrick scoorde. Pieter Velings voor Kanters en Tyrone Pelzers voor Centersnacks. Marcel van den Berkmortel maakte het vierde doelpunt voor Centersnacks en Geert Blommers voor Kanters, 4-4.

In een hoog tempo werd Boetselaers – Greenco gespeeld. Greenco kwam op een 1-3 voorsprong door doelpunten van Rick Michels en Stijn Kusters (2x). Bij 0-1 maakte Mark Linders de 1-1. Vervolgens kwam Boetselaers met twee doelpunten van doelman Frank Ceelen en Stijn Sanders binnen één minuut terug tot 3-3. In de slotminuut benutte Stijn Kusters een toegekende strafschop, 3-4.

Het leek er gedurende de wedstrijd op dat DeskaMarkt8 zich verkeken had op Postel 1. Binnen 10 minuten stond het al 0-5 voor Postel 1. In de 12e minuut schoot Marijn Seijkens de bal binnen voor DeskaMarkt8 waarna Postel 1 rustig verder ging met scoren. Bij 1-7 deed Jos Hurkmans weer iets aan zijn doelsaldo, 2-7. Postel 1 raakte niet van streek en ging rustig door  tot de einduitslag van 2-10 was bereikt. Dirk Maas (5x), Bart Hurkmans, Ralf Geelen (2x) en Jordy van Lunsen (2x) schoten voor Postel 1 raak, 2-10.

Na de 1-0 van Jeroen Janssen voor Van Zoggel 1 in de derde minuut, kwam Toff terug tot een 1-4 voorsprong in de 21e minuut door doelpunten van Niels van Horne (2x), Gijs van Helmond en Gijs Kuijpers. Tussen de 25e en 28e minuut schoot Jeroen Janssen nog drie keer raak voor Van Zoggel 1 waardoor de koploper toch nog ééntje puntje overhield aan deze wedstrijd, 4-4.

In de tweede klasse Door de 1-4 winst tegen het Zunneke is CuundersGlashelder medekoploper geworden in de tweede klasse. Jordy Overman schoot in de 9e en 11e minuut raak voor CuundersGlashelder. Harry Maas draaide in de 16e minuut mooi weg van zijn tegenstander en redde de eer voor het Zunneke, 1-2. Doelman Jordy van Neerven schoot van afstand de 1-3 binnen in de 19e minuut en kort voor tijd bepaalde Jordy Overman de uitslag op 1-4 voor CuundersGlashelder.

De zege van Hurkmans op Sphinx is geen enkel moment in gevaar geweest. Bij 0-2, 1-4 en 2-6 scoorden Willem Toemen (2x) en Marvin Lemmen tegen voor Sphinx. Ralf Hurkmans (2x), Willem Hurkmans (3x), Sjoerd Hooglugt en Harm Gubbels troffen doel voor Hurkmans, 3-7.

Van Otterdijk scoorde slechts eenmaal bij een 3-0 achterstand door Ronald Claessens tegen LeenenRegiobank. Na een aantal nederlagen lukte het een compleet LeenenRegiobank om vijf keer te scoren tegen de medetitelkandidaat. Rob Nijssen (3x) en Sander Gerritsen (2x) maakten de doelpunten, 5-1.