Op zaterdag 18 maart rolt het Elkerliek ziekenhuis in Helmond de rode loper uit voor publiek.

Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen. Bezoekers van de open dag kunnen tijdens de open dag gratis parkeren.

Benieuwd hoe een operatiekamer eruit ziet? Altijd al de binnenkant van een ambulance willen zien? Of bent u benieuwd hoe een medicatierobot werkt? U komt dit allemaal te weten tijdens de open dag in het Elkerliek ziekenhuis.

U kunt van 10.00 tot 16.00 uur op eigen gelegenheid een route lopen in het ziekenhuis door de bewegwijzering te volgen. Dit jaar is ook onze nieuwe locatie geopend; Vitaliek op Julianalaan 2. Zowel in het ziekenhuis als in Vitaliek kunt u verschillende testjes doen. U kunt bijvoorbeeld uw bloeddruk laten meten of de hoeveelheid glucose in uw bloed.  Ook kunt u een kijkje nemen in een operatiekamer, een kamer van de Intensive Care of in ons nieuwe Centrum voor Geboorte & Gezin.

Natuurlijk zijn er ook verschillende kinderactiviteiten. Deze vinden plaats in de kapel op het ziekenhuisterrein. Natuurlijk is ook de poppendokter aanwezig. Vergeet dus niet een pop of knuffel mee te nemen. Ook is een leuke ontdekkingstocht uitgezet voor kinderen. Ga op zoek naar alle letters, maak het juiste woord en ontvang een leuk cadeautje!

Het volledige programma vindt u op www.elkerliek.nl/opendag.


Trefwoorden: elkerliek ziekenhuis open dag
Geplaatst

woensdag 15 maart 2017 | 16.59 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 18 maart 2017 | 17.44 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub