SIRIS-tv zendt op zaterdag 18 en zondag 19 maart het weekoverzicht uit. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma van deel 1:

Verkiezingsdag Someren:

Op woensdag 15 maart waren de Tweede Kamerverkiezingen. SIRIS-tv maakte een rondje langs de stemlokalen in de gemeente Someren.

Verkiezingsdag Asten:

Op woensdag 15 maart waren de Tweede Kamerverkiezingen. SIRIS-tv maakte een rondje langs de stemlokalen in de gemeente Asten.

Toekomstvisie 2030 Varendonck College Asten:

Op woensdag 15 maart gingen de 5 VWO-leerlingen van het Varendonck College in Asten aan de slag met de toekomstvisie 2030. Dit in het kader van het project ‘Veerkrachtig bestuur’ dat momenteel in de gemeenten Asten en Someren plaatsvindt. Burgemeester Vos en burgemeester Veltman begeleidden de leerlingen uit hun eigen gemeente hierbij.

Actie tegen hondenpoep LeerRijk:

Basisschool LeerRijk in Someren voerde op dinsdag 14 maart op een ludieke manier actie tegen hondenpoep die her en der neergelegd wordt op grasveldjes in de buurt van de school.

Inschrijving Kennedymars:

Vanaf 21 maart kan men zich weer inschrijven voor de 55e Kennedymars (80 kilometer) of het 23e Rondje Someren (40 kilometer) via www.kennedymars.nl. En dat is een nieuwe website. Sabine Leenders en Davy van Otterdijk van de Kennedymars en Wesly Truijen en Willem Grondhuis van RenewMyID vertellen over de nieuwe site.

Scholierenverkiezingen op Varendonck College Asten:

Op vrijdag 10 maart werden voor de bovenbouwleerlingen van Havo, VWO en Gymnasium van het Varendonck College in Asten scholierenverkiezingen gehouden.

Vogelasiel Someren laat zwanen vrij:

Medewerkers van Vogelasiel Someren lieten op maandag 13 maart twee knobbelzwanen en een wilde eend vrij bij het Beuven in Lierop.

Expositie in gemeentehuis Someren:

Tot en met 30 april exposeren twee Somerense kunstenaars in het gemeentehuis in Someren. De twee kunstenaars Broer Nagel en Maria van Rooij exposeren allebei beelden en objecten. Op vrijdag 10 maart werd de tentoonstelling geopend.

Het programma van deel 2:

Aftermovie Reundje Klot hits the Jackpot:

Op zondag 26 februari waren weer duizenden carnavalsvierders op de been in het centrum van Asten voor het Reundje Klot. Het Reundje Klot, de carnavalskroegentocht van Asten, had als thema 'Reundje Klot hits the Jackpot'. SIRIS-medewerker Niek Meeuws maakte een aftermovie.

Gemeentenieuws - Blijverslening en duurzaamheidslening:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren aandacht voor de blijverslening en over de duurzaamheidslening die de gemeente kan aanbieden aan de inwoners van Someren. De wethouders Gonnie van Bussel en Leon van de Moosdijk en ambtenaar Ineke Peeters geven tekst en uitleg.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 17 maart 2017 | 21.03 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 25 maart 2017 | 16.55 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub