21.02: Van Otterdijk - Van Zoggel 2
21.33: Zunneke - Sphinx
22.04: Centraal - Hurkmans
22.35: CuundersGlashelder - Random United dd. 3/2

In de hoofdklasse had koploper Berkvens een zware kluif aan Postel 2. In de 8e minuut kwam Berkvens aan de leiding door een doelpunt van Robin van den Aker, 0-1. Tien minuten later trok Sebastian Ten Bruggen Cate de stand gelijk na uit een scrimmage de bal binnen te schieten, 1-1. Vijf minuten voor tijd kwam Berkvens weer op voorsprong toen Geert Raijmakers in twee keer de bal achter doelman Nick Kusters wist te werken, 1-2. Pas in de slotminuut nam Berkvens definitief afstand van Postel 2 na een doelpunt van Geert Raijmakers, 1-3.

Vanaf het begin zette het Wapen tegenstander Jagershuis onder druk. Het lukte Jagershuis niet of nauwelijks om onder die druk uit te komen. Nicky Meeuws (7e) opende de score voor Het Wapen. In de 11e minuut zag Nick van der Sluijs doelman Jeroen van de Kerkhof ver voor zijn doel staan en schoot vanaf eigen helft de 1-1 binnen. Het Wapen schoot tweemaal tegen de binnenkant van het Jagershuis doel waarbij de bal weer uit het doel sprong. René Cranenbroek (17e) schoot vanaf rechts de 2-1 voor het Wapen binnen en Coen Mulder (27e) bepaalde de uitslag op 3-1 voor het Wapen.

Rehband begon meteen met een 0-1 reglementaire achterstand door niet op tijd voor de wedstrijd tegen Snackpoint aanwezig te zijn. In de vijfde minuut kwam Erik van Lieshout van Snackpoint vrij voor het doel van Rehband en schoot raak, 0-2. Nog geen twee minuten later maakte Jeroen Martens er 0-3 van door van eigen helft in een leeg Rehband doel te schieten. Nadat Paul Isbouts er in de 10e minuut 1-3 van had gemaakt leek Rehband terug te komen. Echter na de 1-4 door Toon Van Seggelen (16e) was het verzet van Rehband gebroken en bouwden Tim van Seggelen (22e) en Jeroen Martens (28e) aan de zege voor Snackpoint. Karim Zeroual gaf de uitslag in de 28e minuut een beter aanzien, 2-6.

In hun tweede wedstrijd van de avond ontmoette Postel 2 het Lieropse Topparty. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd met een zinderend slot. Jeroen van Lierop zette Postel 2 in de vijfde minuut op een 1-0 voorsprong. Vervolgens duurde het tot de laatste vijf minuten voordat er weer gescoord werd. Eerst schoot Hidde Maas in de 26e en 27e raak voor Topparty, 1-2. In de 28e minuut trok Robert van Lierop de stand weer gelijk, 2-2. Ralf Kolenberg zette in de 29e minuut Postel 2 op een 3-2 voorsprong die in de 30e minuut door Marcel Hurkmans weer teniet werd gedaan, 3-3.

In de eerste klasse bij Greenco tegen Van Zoggel 1 werd Van Zoggel 1 door Greenco goed in de verdediging gedrukt. Keeper Coen Smits leverde prima keeperswerk af en Van Zoggel 1 was gevaarlijk met uitvallen. Greenco kwam aan de leiding in de 21e minuut door een doelpunt van Stefan Meulendijks die de bal mooi diagonaal in de benedenhoek plaatste. Nog geen minuut later stond het 1-1 door een treffer van Wesley Maas. In de 25e en 26e minuut besliste Bas Boonman de wedstrijd door eenmaal hard in de kruising te schieten en de bal in een leeg doel te plaatsen, 3-1.

Canadees won met 5-2 van Centersnacks dat gedurende de wedstrijd twee spelers met blessures de zaal zag verlaten. In de zesde minuut rondde Twan van den Boomen een mooie aanval van Centersnacks doeltreffend af, 0-1. Hierna bouwde Canadees aan een 5-1 voorsprong door doelpunten van Stan Berkers (2x), Willem Slaats en Freek Raijmakers (2x). In de 28e minuut tikte Jos Schouten de 5-2 binnen.

DeskaMarkt8 trad zonder wissels aan tegen Loomans en kwam al snel op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Maikel Dürrer en Marijn Seijkens. Kort hierna raakte een speler van DeskaMarkt8 dusdanig geblesseerd dat hij niet meer aan het spel kon deelnemen en zijn team met drie veldspelers en een doelman verder moest. Vanaf de 15e minuut scoorde Loomans vijf keer door Gijs Hurkmans, Davy Linders, Bart Wijnen, Chris van Eijk en Lucas de Bruijn. Door deze 5-2 winst won Loomans de tweede periode.

Volop spanning bij Boetselaers tegen Kanters. Er werd om en om gescoord tot de 4-3 overwinning voor Boetselaers. Stan Van Heugten (2x) en Wouter Schweren scoorden voor Kanters. Stijn Sanders (3x) en Erik Boerekamp deden dat voor Boetselaers.

Breukers leed een 1-5 nederlaag tegen Postel 1. Bart Hurkmans opende met een snelle counter de score voor Postel 1. Twee minuten later schoot Jordy van Lunsen hard van afstand Postel 1 naar de 0-2 voorsprong. In de 8e minuut zag Alex Banfi kans om uit een scrimmage voor de eretreffer van Breukers te zorgen, 1-2. Vanaf de 22e minuut naam Postel 1 duidelijk afstand door doelpunten van Jordy van Lunsen, Dirk Maas en Norbert Maas, 1-5.

In de tweede klasse is CuundersGlashelder door de krappe 3-2 winst tegen Centraal de nieuwe koploper geworden. Centraal kwam in de 10e minuut op voorsprong door een doelpunt van Jan Verhees, 0-1. Doelman Jordy van Neerven trok in de 12e minuut met een van zijn inmiddels befaamde afstandsschoten de stand gelijk, 1-1. Nog geen minuut later rondde Jan Verhees een mooi 1-2'tje keurig af voor Centraal, 1-2. In de 19e minuut kwam CuundersGlashelder weer op gelijke hoogte door een treffer van Dirk van Eijk. Met nog vijf minuten te gaan schoot Nick Michiels zijn team met een hard schot door het midden naar de 3-2 zege.

Hurkmans behaalde een 5-2 overwinning op het Zunneke. Al in de eerste minuut klopte Henri van Lieshout doelman Rens van Lieshout van het Zunneke, 1-0. In de vierde minuut liet doelman Sjoerd Hooglugt een afstandsschot los dat via paal - paal het doel inging, 2-0. Twee minuten later kwam Geert Filippini vrij voor keeper Hooglugt en schoot keurig binnen, 2-1. Vervolgens trof Hurkmans in de 14e minuut twee keer doel door René Maas en Thijs Bekx, 4-1. In de 19e minuut kreeg Harry Maas eindelijk kans om na een snel opgezette aanval de 4-2 binnen te schieten. Twee minuten voor tijd bepaalde Ralf Hurkmans de uitslag op 5-2 door van afstand in een verlaten doel te schieten.

Ruud van der Schaaf van Random United was de absolute topscoorder van deze speeldag door zeven keer te scoren tegen Sphinx. Ruud de Boer(3x) en Hafid Zeroual bepaalden de uitslag op 11-0 voor Random United.

Bart van Brussel van Educontract werd tegen Egelantier de “man of the match”. In de 2e, 23e en 29e minuut maakte hij alle treffers voor Educontract dat daardoor met 0-3 deze wedstrijd winnend afsloot.