Zaterdag 29 april start het nieuwe zwemseizoen van openluchtzwembad De Diepsteeckel in Someren.

Het zwemseizoen loopt tot en met zondag 3 september. Evenals voorgaande jaren vindt de verkoop van abonnementen plaats voorafgaand aan de opening van het bad. Dit jaar is het ook mogelijk om digitaal een abonnement te kopen, naast de reguliere voorverkoop aan de kassa bij het zwembad. Tijdens de voorverkoop krijgt u een korting van € 3 per abonnement.

U kunt tot en met 29 april uw abonnement digitaal aanvragen. De betaling verloopt via iDEAL. Uw pasfoto brengt u mee als u uw zwemabonnement komt ophalen tijdens de voorverkoopdagen of tijdens het seizoen.

Het voorverkooptarief geldt als het abonnement is aangevraagd en betaald vóór 30 april. Na deze datum vervalt de korting.

U kunt aan de kassa van het zwembad met de ingevulde bon, vergezeld met pasfoto inleveren op de speciale voorverkoopdagen. Tevens dient u meteen het abonnement te betalen. Indien u meerdere abonnementen wenst, kunt u thuis een vergelijkbare aanmeldingsbon invullen.

Bij de kassa van het zwembad vindt de voorverkoop van de abonnementen plaats op:
• Woensdag 19 april van 13.00 tot 17.00 uur
• Vrijdag 21 april van 16.00 tot 20.00 uur

U kunt het abonnement ophalen tijdens de openingstijden van het zwembad, Witvrouwenbergweg 18 in Someren.

Tarieven 2017

Kinderen tot en met 3 jaar gratis
Abonnementen volwassenen (vanaf 16 jaar) € 38
Abonnementen kinderen (van 4 tot en met 15 jaar) € 20
Tienbadenkaart volwassenen € 30
Tienbadenkaart kinderen (van 4 to en met 15 jaar) € 25
Dagkaarten volwassenen € 4
Dagkaarten kinderen (van 4 tot en met 15 jaar) € 3
Zwemleskaart € 34

Aan het einde van het seizoen vervallen alle op dat moment nog circulerende tien baden- en zwemleskaarten. Kaarten zijn niet meer geldig in het daarop volgend seizoen.

Het aanvragen van een abonnement buiten de voorverkoop kan alleen op werkdagen (ma t/m vr) tussen 14.00 uur en 16.00 uur voor zover er een caissière aanwezig is. Dit is afhankelijk van het weer. Om teleurstellingen te voorkomen wordt u verzocht u vooraf contact op te nemen met het zwembad via tel. 0493-491963.

Het abonnement kan vervolgens drie dagen na aanvraag bij de kassa van het zwembad worden afgehaald. Tot de tijd dat men over het abonnement kan beschikken dient gewoon entree te worden betaald.


Trefwoorden: diepsteeckel openluchtzwembad zwembad de diepsteeckel
Geplaatst

zaterdag 01 april 2017 | 09.06 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 18 april 2017 | 07.43 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub