SIRIS-tv zendt op zaterdag 8 en zondag 9 april het weekoverzicht uit. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma van deel 1:

Uitdelen boekjes Sportstuif Someren:

Maandag 3 april startte Sportstuif met het uitdelen van de boekjes Leef Sportief & Creatief in Someren. Het eerste boekje werd uitgedeeld op basisschool LeerRijk.

Uitdelen boekjes Sportstuif Asten:

Maandag 3 april startte Sportstuif met het uitdelen van de boekjes Leef Sportief & Creatief in Asten. Het eerste boekje werd uitgedeeld op basisschool Voordeldonk.

Alzheimer Café Peelland opent haar deuren:

Het Alzheimer Café Peelland opende op dinsdag 4 april haar deuren. Speciale gast tijdens de eerste bijeenkomst in centrum De Beiaard in Asten was cabaretière Karin Bruers. Jeanette van den Bosch en Piet Schippers geven tekst en uitleg over het Alzheimer Café.

10e keer Die Heise Bierfesten:

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus vindt in de feesttent in Someren-Heide de tiende editie plaats van Die Heise Bierfesten. De organisatie pakt dit jaar dan ook uit met een paar bijzondere optredens.

Asten op de Catwalk:

Op zondag 2 april vond in Asten de tweede editie van ‘Asten op de catwalk’ plaats. Deze koopzondag, speciaal voor de modewinkels, was een groot succes.

Theaterprogramma april in De Ruchte:

U ziet een overzicht van het theaterprogramma van De Ruchte in Someren in de maand april 2017.

Het programma van deel 2:

Astronomisch kunstuurwerk in Museum Klok & Peel:

Tijdens de Nationale Museumweek presenteerden Nederlandse musea hun collecties nadrukkelijker dan gewoonlijk. Elk museum zette een deel van zijn museale rijkdom in de spotlights. Het pronkstuk van Museum Klok & Peel in Asten is het Astronomisch Kunstuurwerk. Dit bijzondere uurwerk werd tussen 1978 en 1982 gebouwd. Het kunstenaarsechtpaar Joep en Els Coppens speelde daarbij een belangrijke rol.

In Bedrijf - Van Seggelen & Partners Gerechtsdeurwaarders in Helmond:

In Bedrijf is een programma vol met nieuws over het bedrijfsleven in Asten en Someren. In de eerste aflevering besteedt In Bedrijf aandacht aan SIRIS-Businessclublid Van Seggelen & Partners Gerechtsdeurwaarders in Helmond. Aan het hoofd van dit middelgrote deurwaarderskantoor staat Louis van Seggelen uit Someren.

In Bedrijf - B2M in Someren:

In In Bedrijf aandacht voor B2M, gevestigd aan de Ooivaarsrijt in Someren. Een gezonde levensstijl is voor iedereen anders, maar nu ook voor iedereen toegankelijk. Mindy Thoolen en Ben Mengelers kunnen er enthousiast over vertellen.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 07 april 2017 | 15.52 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 14 april 2017 | 20.40 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub