20.05: Van Zoggel 2 - CuundersGlashelder
21.07: Ons Café - Random United
21.38: BekenVerstappen - Centersnacks
22.09: Toff - DeskaMarkt8
22.40: Kanters - Van Zoggel 1

In de hoofdklasse had Berkvens het kampioenschap binnen kunnen halen bij eigen winst en verlies van Bij Willem. Berkvens won zelf ruim met 6-0 van Snackpoint door doelpunten van Devi Fondon (2x), doelman Freek van Bussel(strafschop), Robin van den Aker, Luuk Hoeben en Dirk Wullems.

Bij Willem had de handen vol aan het Wapen dat door Rob van Santvoort in de 11e minuut aan leiding kwam. Twee minuten later maakte Jan Meulendijks er 1-1 van. Het Wapen deed er alles aan om deze wedstrijd te winnen. Bij Willem hield echter stand.

Het Jagershuis en Topparty speelden 1-1 gelijk. Daan Kuijpers opende in de 12e minuut de score voor Jagershuis. Topparty liep zich steeds stuk op de verdediging van Jagershuis. In de 26e minuut lukte een mooi opgezette aanval welke door Ralf van de Laar keurig werd afgerond, 1-1. Voor Topparty een belangrijk puntje in de strijd om de nacompetitieplek. Voor Jagershuis is de derde plek in de eindrangschikking nu een stuk verder weg.

Van Gennip deed goede zaken tegen Rehband. Van Gennip won met 2-1 en kroop dichter naar Topparty toe in de strijd om de nacompetitieplek. Chris Filippini en Tim van Lieshout scoorden voor Van Gennip; Paul Isbouts deed dat voor Rehband, 2-1.

In de vijfde minuut kwam Daan’s aan de leiding na een doelpunt van Maarten Werts die van afstand in een verlaten Postel 2 doel schoot. Uit een prima uitgevoerde counter schoot Ralf Kolenberg een minuut later de 1-1 binnen. In de 18e minuut zag Maarten Werts goed dat doelman Thijs Cortenbach te ver voor zijn doel stond en scoorde de winnende treffer, 2-1.

Bij Steenstra tegen Acfis werd er in de 7e minuut drie keer gescoord. Acfis kwam op 0-2 door doelpunten van Rob Smets en Dennis Roijakkers. Maico Meulen maakte er 1-2, 2-2 en 3-2 van voor Steenstra. Nadat Koen de Louw er 4-2 van had gemaakt rondde Maico Meulen een snelle counter goed af, 5-2. Dennis Roijakkers bepaalde de uitslag op 5-3 voor Steenstra. Maico Meulen presteerde het om in twee wedstrijden tien keer te scoren en staat nu aan de leiding bij de topscoorders hoofdklasse.

In de eerste klasse ging Postel 1 met 1-3 ten onder tegen Toff. Thomas van Bree (2x) en Gijs van Helmond maakten de doelpunten voor Toff. Bij 0-1 schoot Rowan Leenen de eretreffer hard in de kruising, 1-3.

Centersnacks kreeg vrij onverwacht klop van Breukers dat weer eens kon beschikken over Willem van den Broek. Centersnacks kan hierdoor het kampioenschap eigenlijk wel vergeten. Via de nacompetitie hebben ze nog kans op promotie. Willem van den Broek (2x), Boris de Lau (2x) en Alex Banfi scoorden voor Breukers. Marcel van den Berkmortel en Raymond van Wetten deden dat voor Centersnacks, 2-5.

DeskaMarkt8 was goed op dreef tegen Kanters. Door de 6-2 winst doen ze nog volop mee in de strijd om de derde periode. Bart van Heugten (2x), Mikel Dürrer (3x) en Douwe Hurkmans scoorden voor DeskaMarkt8. Jeroen Roijakkers en Rick Krosenbrink deden dat voor Kanters.

Ondanks het 3-5 verlies van Canadees tegen Loomans hebben ze nog alle kans op de derde periode. Voor Canadees scoorden Wouter Berkvens en Willem Slaats (2x); Voor Loomans deden dat Davy Linders, Gijs Hurkmans, Lucas de Bruijn (2x) en Gerwin Huijerjans.

In de tweede klasse won Van Zoggel 2 in een aantrekkelijke partij nipt van Egelantier en blijft daardoor in de running voor de derde periode. Er werd nagenoeg om en om gescoord tot de 3-4 eindstand. Teun Verhees, Bram Verhees (2x) en Tim Raijmakers scoorden voor Van Zoggel 2. Mayron Haazen (2x) en Luc Bouwmans voor Egelantier.

Het Zunneke liet in het “Lierops onderonsje” geen spaan heel van Educontract en scoorde een halfdozijn keer door Martien van Heugten, Harry Maas (3x), Michiel Peters en Jeroen Knoops, 6-0.

In de strijd om het kampioenschap heeft Van Otterdijk nog een klein kansje maar is afhankelijk van andere teams. Ons Café verloor de confrontatie met 1-3 en liep in diezelfde strijd een flinke deuk op. Ronald Claessens (2x waarvan een keer uit een strafschop) en doelman Rob Rijkers scoorden voor Van Otterdijk. Lasje Coenraad redde via de paal de eer voor Ons Café bij een 0-1 stand.