Goede Doelen Week Asten, Heusden en Ommel

Voor het vierde jaar worden in Asten de collectes van dertien goede doelen gezamenlijk uitgevoerd.

Voor de inwoners van de gemeente Asten betekent dit, dat er ook in 2017 door deze fondsen niet apart gecollecteerd wordt. Dankzij vrijwillige handen lukt het de Goede Doelen Week Asten, Heusden en Ommel, hopelijk weer om elke inwoner te bereiken en er dit jaar ook weer een succes van te maken.

Tussen 29 mei en 3 juni worden huis aan huis enveloppen met invullijsten verspreid. Hierop kunt u bij elk deelnemend fonds invullen, welk bedrag u wilt geven aan het bewuste fonds. Het totaal bedrag, van alle fondsen, stopt u samen met de invullijst weer in de envelop. Tussen 6 en 10 juni worden de enveloppen opgehaald. Bij de gezamenlijke telling worden de bedragen verdeeld zoals u dit op de invullijst heeft ingevuld.

In de gezamenlijke collecten doen dit jaar de volgende fondsen mee: Fonds verstandelijk gehandicapten, Alzheimer Nederland, Prinses Beatrix Spierfonds, Diabetesfonds, Hartstichting, KWF kankerbestrijding, Longfonds, Nationaal MS fonds, Epilepsiefonds, Nederlandse Brandwondenstichting, Nederlandse Rode Kruis, Nierstichting en het Reumafonds.

Meer info: www.goededoelenweekasten.nl en contact via e-mailĀ info@goededoelenweekasten.nl


Trefwoorden: goede doelen week
Geplaatst

woensdag 19 april 2017 | 10.38 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 10 juni 2017 | 18.27 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub