SIRIS-tv zendt op zaterdag 22 en zondag 23 april het weekoverzicht uit. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma van deel 1:

Color Run in Asten:

Op vrijdag 21 april hield Leef! in Asten voor de tweede keer de Color Run als onderdeel van de Koningsspelen. De start was op het evenemententerrein. 

Color Run in Someren:

Op vrijdag 21 april hield Leef! in Someren voor de eerste keer de Color Run als onderdeel van de Koningsspelen. De start was bij sporthal De Postel.

WhatsApp-borden in wijk Waterdael:

Op woensdagavond 12 april startte de wijkraad Waterdael met het plaatsen van WhatsApp-borden in de wijk in Someren.

Anne Frank Krant op De Diamant:

Op vrijdag 14 april overhandigden wethouder Theo Maas en Daniëlle van Helmond-Hoeben en Martie Jeuken, namens het Comité 4 en 5 mei Someren, het eerste exemplaar van de Anne Frank Krant aan de leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool De Diamant in Someren. Voor de overhandiging vertelde overbuurvrouw Marietje Kooistra-Kruijf een verhaal over wat ze had meegemaakt in de Tweede Wereldoorlog.

Theaterprogramma april in De Ruchte:

U ziet een overzicht van het theaterprogramma van De Ruchte in Someren in de maand april 2017.

Het programma van deel 2:

Gemeentenieuws - Weerdialoog:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de weerdialoog van Someren, die de gemeente, samen met Waterschap Aa en Maas, op donderdag 13 april hield in Partycentrum De Platte Vonder in Someren-Eind.

Asten Nu - aanleg nieuwe riolering Hoogstraat:

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor aan de werkzaamheden in de Hoogstraat in Asten. Daar wordt een nieuwe riolering aangelegd. Wethouder Theo Martens en projectleider Rien Mertens geven tekst en uitleg.

In Bedrijf - Sleegers Farm Equipment:

In het SIRIS-tv-programma In Bedrijf aandacht voor SIRIS-Businessclublid Sleegers Farm Equipment aan de Hoyserstraat in Someren. Al vijftig jaar is Sleegers Farm Equipment een ervaren partner voor de stalinrichting en het onderhoud van kippenstallen, varkensstallen of elke andere veestal.

In Bedrijf - VoetreflexPlus Praktijk Let it Flow:

In In Bedrijf aandacht voor VoetreflexPlus Praktijk Let it Flow aan de Ommelseweg in Asten. Tünde De Baets vertelt over haar bedrijf.

In Bedrijf - Grill Kitchen In d'n Herberg:

Café-zaal-brasserie In d'n Herberg in Someren is uitgebreid met een grill kitchen. Eric Bakermans vertelt er met geuren en kleuren over in het SIRIS-programma In Bedrijf.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-weekoverzicht
Geplaatst

zaterdag 22 april 2017 | 08.12 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 29 april 2017 | 08.06 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub