SIRIS.nl

Lina Steevens in SIRIS-VerzoekExpress

Zangeres Lina Steevens was op maandag 24 april te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Lina kwam haar nieuwe single ‘Duizend dingen’ promoten.

Op 31 maart presenteerde Lina Steevens haar nieuwe single ‘Duizend dingen’ in Zaal Adelaars in Helmond. Deze single is, net zoals haar vorige single ‘Mijn Hartslag’ van de hand van producer Kees Tel. ‘Duizend dingen’ gaat over een nieuwe verliefdheid en duizend redenen waarom je van iemand kunt houden. Bij dit nieuwe nummer hoort een stijlvolle clip die grotendeels in de Drunense Duinen is opgenomen.

Met een managementcontract bij Stanley Hazes Artiestenmanagement en platencontract bij Hollandia Media Groep op zak, is Lina nu helemaal in haar element. Veel optreden in België en Nederland en mensen raken met haar eigen stemgeluid is haar doel, met als grote droom een optreden in Ziggo Dome Amsterdam.

In 2006 bracht zij haar eerste EP uit, getiteld ‘Zomerzon’. Deze EP was een groot succes want haar liedjes waren door het hele land op de radio te horen. Ook was zij op tv te zien in Brabant Party en Hart van Muziek. Lina reisde het hele land door om optredens te geven.
In 2007 volgde een nieuwe single ‘Liefde van mijn leven’. Met deze single zette het succes zich voort.
In 2009 is Lina gestopt met zingen omdat zij voor haar kindje wilde zorgen en daar al haar aandacht aan wilde geven. Maar na een tijdje begon het toch weer te kriebelen en merkte Lina dat zingen in haar bloed zit. Zij bracht enkele nieuwe singles uit, waaronder vorig jaar ‘Mijn Hartslag’. Sindsdien is ze weer helemaal terug en vaak te horen op de radio.