Jack Elmondo in SIRIS-VerzoekExpress

Zanger Jack Elmondo is op maandag 23 februari te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Al op vijftienjarige leeftijd neemt Jack Elmondo zijn eerste liedjes op. Nu, zeventien jaar later, staat hij bekend om zijn bijzonder fraaie diep donkere sound. De in ’s-Hertogenbosch geboren zanger groeit op in een zeer muzikale omgeving. Zijn vader Jack van Raamsdonk sr. is een begrip in muziekland en anno 2015 nog altijd actief bij de formatie Exit en bij duo De Hollandio’s. Maar ook Jack ’s opa maakte vroeger furore bij o.a. orkest The Boleros. En om verwarring te voorkomen koos Jack Jr. als artiestennaam Jack Elmondo en heeft hij al een dvd, albums en diverse singles op zijn naam staan.

Op 6 februari was de Bosschenaar te zien is in het televisieprogramma Bloed, Zweet En Tranen op SBS6.

In samenspraak met Jack’s platenlabel is besloten een extra track van zijn nieuwe album te promoten. ‘Jij bent alles in m’n leven’ is te vinden op zijn laatst verschenen album ‘Ik laat je gaan’ dat overigens uitstekend is ontvangen. Hierop staan twaalf liedjes waaronder eerdere singles als ‘Is alles nu voorbij’, ‘Heel diep in mijn ogen’ en ‘Als je alles had geweten’. Waylon van der. Heiden tekende voor de productie van Jacks ‘s nieuwe single ‘Jij bent alles in m’n leven’ dat een swingende en temperamentvolle meezinger is dat is uitgebracht op het welbekende Rood-Hit-Blauw label.

Meer informatie is te verkrijgen via www.jackelmondo.com.

SIRIS-VerzoekExpress is te beluisteren tussen 20.00 en 22.00 uur.


Trefwoorden: siris-verzoekexpress jack elmondo piet berkers
Geplaatst

donderdag 19 februari 2015 | 11.27 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 24 februari 2015 | 07.53 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub