Zangeres Wendy de Laat was op maandag 8 mei te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Zij kwam haar nieuwe single 'Maak veel mooie dagen' promoten.

Wendy de Laat staat, zoals zij zelf zegt, voor liedjes met hart, ziel, de lach en een traan, waarmee de Brabantse zoveel mogelijk mensen hoopt te plezieren maar ook te raken.

De zangeres uit Oosterhout merkt dat haar carrière een duidelijke stijgende lijn laat zien sinds dat zij in 2014 voor het eerst van zich liet horen met de door haarzelf geschreven single ‘Zonder Jou’. Deze debuutsingle vormde de inleiding naar de release van achtereenvolgens ‘Mijn Kind’, ‘Liegen En Bedriegen’, ‘Vergeet Mijn Naam’ en ‘Wat Ik wil zeggen’. Die laatste single is van november vorig jaar en ook deze kreeg weer volop aandacht bij de radiozenders en muzikale televisieprogramma’s.

Haar nieuwe single heet ‘Maak Veel Mooie Dagen’. “Een nummer dat ik nu echt nodig had om m’n repertoire bij mijn optredens een extra boost te geven, en eentje waarmee de zalen en kroegen zeker te weten op z’n kop worden gezet. Een nummer ook dat als je op de werkvloer staat, en je hoort ‘t op de radio, je werkdag absoluut vrolijk maakt”, aldus Wendy de Laat over haar nieuwe single.


Trefwoorden: siris-verzoekexpress verzoekexpress wendy de laat piet berkers Willy Berkers
Geplaatst

dinsdag 09 mei 2017 | 07.39 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 09 mei 2017 | 06.44 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub