Zanger Peter Dons was op maandag 15 mei te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Peter kwam zijn album 'Geloof, Hoop en een heleboel Liefde' promoten.

In september vorig jaar was het precies 12½ jaar geleden dat Peter Dons officieel is begonnen om van zingen zijn beroep te maken.  

'Geloof, Hoop en een heleboel Liefde' is de titel van zijn nieuwe album dat op 12 april 2017 in release is gegaan. Alle veertien liedjes zijn geproduceerd door Peter van Leerdam in de High Waves studio in Maasland. Peter Dons is ook verantwoordelijk voor de tekst en muziek van zeven liedjes op het album en samen met Peter van Leerdam heeft hij de arrangementen voor deze liedjes gemaakt. 

De veertien liedjes hebben allemaal te maken met geloof, hoop en liefde, met teksten die eenieder op zichzelf zou kunnen vertalen. Het album bevat naast enkele zelf geschreven liedjes, ook covers en liedjes die speciaal voor Peter Dons zijn geschreven waaronder een duet samen met Saskia Dian (Voice of Holland).

Discografie:

2007 – Iedere zondag (single)
2007 – Kijk me hier staan – De oude eikenboom (single)
2007 – Gelukkig (album)
2007 – Hoog Tijd (album)
2008 – De boom staat in de brand (single)
2009 – Wat Waren We Groen Toen (single)
2009 – Wat Waren We Groen Toen (album)
2011 – Moonlight And Roses (album)
2013 – Peter’s Kerstwens (album)
2014 – Coach Louis (single)
2014 – Plots was jij weg (Single)
2015 – Waar jij verschijnt (Single)
2015 – Sla je armen om mij heen (single)
2016 – Geloof, Hoop en een heleboel Liefde (single)
2017 – Geniet van het leven (single)
2017 – Geloof, Hoop en een heleboel Liefde (album)


Trefwoorden: verzoekexpress siris-verzoekexpress piet berkers Willy Berkers peter dons
Geplaatst

dinsdag 16 mei 2017 | 07.24 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 16 mei 2017 | 06.28 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub