SIRIS.nl

Pinkstertoernooi Niobe

Traditiegetrouw staat het Pinksterweekend voor handbalvereniging Niobe uit Asten in het teken van sportieve handbalwedstrijden en een hoop gezelligheid.

Op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni vindt het 38e Pinkstertoernooi plaats op sportpark ’t Root. Dit jaar is het recreantentoernooi uitgebreid met één extra dag.

Het Pinkstertoernooi van Niobe start op zaterdag 3 juni om 15.00 uur met het recreantentoernooi. Dat is één dag eerder dan andere jaren.

De zaterdag wordt afgesloten met een feestavond. De coverband Smash zorgt voor entertainment. Op de feestavond kunnen de captains van de deelnemende recreantenteams bovendien extra punten verdienen tijdens een spannend captainspel.

De feestavond begint om 20.30 uur en eindigt om 1.00 uur. De entree is gratis. Ook niet-deelnemers van het toernooi zijn welkom.

Op zondag 4 juni gaat het recreantentoernooi vanaf 11.30 uur verder met nog een wedstrijddag. Aansluitend volgt een barbecue.

Op maandag 5 juni gaan diverse handbalteams (van mini’s tot senioren) uit de regio de strijd met elkaar aan. Dan vindt van 9.30 uur tot 17.00 uur het verenigingentoernooi plaats.

Op alle toernooidagen vindt er een loterij plaats.

Het Astense scholentoernooi - andere jaren altijd onderdeel van het Pinkstertoernooi –- heeft een nieuwe datum en locatie gekregen. Het toernooi voor basisschoolleerlingen wordt vanaf dit jaar in de herfstvakantie in sporthal De Schop gehouden.

Meer info: www.pinkstertoernooi.eu.