Zanger Michel Wolsink en zangeres Djaimy Veugelink zijn op maandag 17 juli te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Djaimy komt tussen 20.00 en 22.00 uur haar debuutsingle 'Vissen zijn precies als jij' promoten.

De carrière van de 17-jarige uit Doetinchem afkomstige Djaimy Veugelink begint wanneer zij op haar negende verjaardag een karaok set krijgt en zo verknocht raakt aan het zingen en dansen.

Naarmate de jaren vorderden bouwde ze verder aan haar repertoire en mocht ze regelmatig optreden tijdens privéfeestjes en op feesten van lokale en regionale radiozenders. Haar liedjes slaan goed aan bij het aanwezige publiek en ze krijgt leuke reacties. Ze besluit mede door de steun van haar omgeving zich verder op haar muziekcarrière te storten. Djaimy zingt het liefst in haar moedertaal omdat ze zich daar goed bij voelt.

In 2016 komt zij via een speciale facebookactie in contact met zanger, tekstschrijver en producer Michel Wolsink van de MW Sound Studio. Zij sleept met deze actie de tweede prijs (een cover opnemen in de studio van Michel) in de wacht.

Na het opnemen van het nummer 'Kleine jongen met zijn mandoline’, die geschreven is door Pierre Kartner wordt het nummer online gezet op You Tube en Djaimy krijgt daarop zoveel positieve reacties dat ze begin 2017 besluit om nog een tweede cover op te nemen in de MW Sound Studio van Michel Wolsink. 

Op 9 juni presenteerde Michel Wolsink uit Braamt zijn nieuwe album, eentje met een veelzeggende titel: ‘Dit ben ik!’.

In 2010 verscheen de eerste solosingle van Michel; ‘Steeds weer als ik jou zie’. Met deze vrolijke meezinger sloot deze Achterhoeker het eerste deel van zijn carrière af. In een tijdsbestek van meer dan twintig jaar waarin hij onderdeel was van verschillende bandjes en deel uitmaakte van Up 2 Date, Duo Toppie en Duo XL, legde hij de basis voor een succesvol vervolg van loopbaan als solo artiest. Zodra de zanger solo gaat en hij in Jolanda Clement van JC-Event/Records een ideale partij treft voor alle promotionele activiteiten rond zijn singles, ontstaat meteen landelijke belangstelling. Zingen in het Duits is iets wat altijd al op zijn verlanglijstje heeft gestaan. Een aantal van zijn Nederlandstalige singles wordt dan ook meteen in het Duits opgenomen. Na het tekenen van een platencontract bij Tyrolis Music lanceert de Braamtse zanger in 2012 zelfs het compleet Duitstalige schlageralbum ‘Windstärke 10’. 

Het fonkelnieuwe album ‘Dit ben ik!’ dat via JC-Records op de markt wordt gebracht, laat zien en horen waar Michel ’s hart ligt op muzikaal vlak. Het neemt de luisteraar mee in de wereld van deze veelzijdige muzikant en zanger die hiermee in vogelvlucht een beeld geeft op het voor hem zo geliefde artiestenvak. Naast negen Nederlandstalige nummers, waaronder een aantal reeds uitgebrachte singles, telt dit album ook drie Duitstalige liedjes en zelfs een Engelstalige song. 


Trefwoorden: siris-verzoekexpress verzoekexpress djaimy veugelink michel wolsink piet berkers Willy Berkers
Geplaatst

donderdag 13 juli 2017 | 15.33 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 18 juli 2017 | 07.39 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub